What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Yardım L?tfen

Status
Not open for further replies.
Hocam bence araştır Kick mega profili var forumda onu indir bide ?yle dene veya hatanın fotoğrafını atarsan belki bende yardımcı olabilrim logdan anlamıormda :D

dediğin yerde dx9 kullan diye bir se?enek yok :(

Adsız.webp

Hocam bence araştır Kick mega profili var forumda onu indir bide ?yle dene veya hatanın fotoğrafını atarsan belki bende yardımcı olabilrim logdan anlamıormda :D

Resminide atarım arkadaşım. dediğin profilleri de denedim :)

Nasıl yani sende şimdi b?yle bir ekran g?r?nt?s? yok mu game preferences'ta ?
2.webp

olmadı Bende Xp kurdum yaklaşık 1 saattir banamısın demiyor. :) ama oyun biraz kasıyor sanki xp de

yaw nasıl olmaz :) işin a?ıksa?ı snn resmi diğer mod arkadaşlara g?nderdim hepside ilk defa g?rd?klerini s?ylediler b?yle birşey...Graphic's API se?eneği olmayan WoW ....

Hocam sende directX eksikliği var kesin
ne ekran kartı kullanıyon sen ?

Hocam y?klemede sorun olsaydı şu saate kadar kesin bir sorun olurdu :D yaklaşık olarak 8 saattir aralıksız 0 hata ile ?alışıyor. oyunu da resmi sitesinden y?kledim ekran kartımda Amd radeon 5500 ?nemli olan ?alışmasıydı şuan ?alışıyor hatta canım sıkıldı. kendim oyniyim accık :D bir sıkıntım olursa engin tecr?belerinden faydalanıcamı bilmelisin .

Tabi ki istediğin zaman yazabilirsin forumada ilgin? olaylar yaşıoyorsun doğrusu :)

Senin yaşadıklarının yanında bizimki devede diken kalır. Yine pazartesi yine iş off hayırlı g?nler.

Valla doğru dedin :) Artık yani bitmeyen cumartesi , bezdirmeyen pazar ,gelmeyen pazartesi arıyorum...G?renlerin insaniyet namına aramaları ?nemle rica olunur :)

S?resiz olan hb yi aldım hocam o 3 g?n i?inde baktım ki bişiler oluyo deneme s?r?m?n? es ge?tim s?resin 1 hesap olanı aldım bende :)

Status
Not open for further replies.
Back