Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Aug 18, 2017 #1 Uzun zamandır bota girmiyordum bu gün bir gireyim dedim ve 5 güncelleme yaptıktan sonra oyunu göremedi sebebi giriş şekli filanımı değişti - volkan12copy
Uzun zamandır bota girmiyordum bu gün bir gireyim dedim ve 5 güncelleme yaptıktan sonra oyunu göremedi sebebi giriş şekli filanımı değişti - volkan12copy
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Aug 18, 2017 #2 Merhabalar sorunuzu buraya taşıdım, honorbuddy'nin giriş yönteminde bir değişiklik yok sadece doğal koşulları yerine getirdiğinizden emin misiniz? oyun windowed olacak vs...
Merhabalar sorunuzu buraya taşıdım, honorbuddy'nin giriş yönteminde bir değişiklik yok sadece doğal koşulları yerine getirdiğinizden emin misiniz? oyun windowed olacak vs...
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Nov 2, 2017 #3 Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!!
Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!!