What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal

Reduced to the minimum level to be banned?

Devilbozzo

New Member
Reaction score
0
My accounts were closed. I would like to start off again to another account. But I do use any DB can do to understand this?

To maximize security, I would be glad if you would like to help me please.

hahaha i have no idea what he's trying to say. I think he wants to start over and wants to use a leveling profile that will minimize the risk of getting ban.

He's asking if DB can level him on a new account, which the answer is, yes.

Guys pls dont be stupid against him ! He maybe not good at english! Give him a chance !

Guys pls dont be stupid against him ! He maybe not good at english! Give him a chance !

People are being more than considerate to the OP. There were even two posts asking if he spoke a certain language other than English to try and translate or smooth out the conversation and help.

If the OP isn't going to post a useful post, or even say what his/her native tongue is, there's not much more that can be done.

I'm honestly surprised it has been nothing but helpful so far lol.

Русский?

1-18 Normal Queen
18 - 50 Normal ZK (some people are saying they've been banned on ZK, so yea, your choice to risk it or not..)
50 - 60 Hell Queen

Anlayışın i?in teşekk?r ederim.

Herkez ingilizce bilebilecek diye bir kaide yok malesef. Şimdide siz anlamaya ?alışın benim yazdıklarımı.
Demek istediğim 2 soru var idi. Birincisi Elimde olan key ile tekrar devam etsem bir sorun olurmu ifşa olmuşmuyumdur diye sordum. ikincisi ise Minimum seviyeye ?ekilebilirmi yani nedir bu blizzard bu ban'ları log'lara g?remi kontrol ediyor eğerki ?yle ise neler yapılabilir. Evet siz sağduyulu değilsiniz. Bir tek segafreakone denilen arkadaşım ger?ekten g?zel bir cevap vermiş ?ok teşekk?r ederim.

Lan gerizekalı varlıklar demek istediklerim gayet basit ip adresi değiştirsek risk d?şermi " ***, host " gibi yada friend listte kimseyi eklemesek ? Aynı b?lgeyi s?rekli yapmasak s?rekli rotasyon değiştirsek ?

Adamlar benim loglarıma bakıp mı emin oluyorlar bu adam program kullanıyor diye yoksa program'ı g?rebiliyorlarmı sadece bunu soruyorum ben size... Mal mal tavırlar. Ayrıca fransızlardan da nefret ederim s?m?rgeci pezevenkler.

m?kemel!
ben alymanadan katiliyorum.. tamami olarak ?c makina calsitiroyrdum. Ban'dan sonra saadece iki accountum kaldi. son cikan db .185'ile delay s?r?z?n? ayarlayip
6 Rus Key calistiriyorum. blizzardcilar logglardan nasil anliyorsan insan olmadigin hala %100 cakmadim. bilgisaryim oyunkartinin degistirdum, Ram'i yenilidim ve windows bilinie yeniden y?klemdim makinye her ihtimala karsi.
insallah yakinda "random dungeon navigation" update cikar, ancak b?yle ban olaya karsi gelebilirz

m?kemel!
ben alymanadan katiliyorum.. tamami olarak ?c makina calsitiroyrdum. Ban'dan sonra saadece iki accountum kaldi. son cikan db .185'ile delay s?r?z?n? ayarlayip
6 Rus Key calistiriyorum. blizzardcilar logglardan nasil anliyorsan insan olmadigin hala %100 cakmadim. bilgisaryim oyunkartinin degistirdum, Ram'i yenilidim ve windows bilinie yeniden y?klemdim makinye her ihtimala karsi.
insallah yakinda "random dungeon navigation" update cikar, ancak b?yle ban olaya karsi gelebilirz

Ohh be azda olsa benimle aynı dili konuşan birini g?rmek sevindirici. Şimdi diyorsunki sen anladığım kadarı ile yarın ?b?rg?n DB blizzard tarafından yakalanamaz hale gelecek ?ylemi ? ?yle ise biraz daha beklemekte fayda var elimde 14 tane DB key var kullanamamak ?ok sıkıcı ger?ekten. :)

Back