E emre1300 New Member Joined Jun 7, 2014 Messages 6 Reaction score 0 Sep 23, 2017 #1 key satın aldım 2 hafta önce ancak hala daha güncelleme gelmediği için kullanamıyorum ve keyin günleri geçiyoruz,bu mağduriyet giderilecekmidir acaba?
key satın aldım 2 hafta önce ancak hala daha güncelleme gelmediği için kullanamıyorum ve keyin günleri geçiyoruz,bu mağduriyet giderilecekmidir acaba?
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Sep 28, 2017 #3 Merhabalar, Key i eğer bir patch döneminde satın aldıysanız ve kullanamıyorsanız merak etmeyin o dönem key'inize eklenerek telafi edilecektir.Mağduriyet söz konusu olamaz
Merhabalar, Key i eğer bir patch döneminde satın aldıysanız ve kullanamıyorsanız merak etmeyin o dönem key'inize eklenerek telafi edilecektir.Mağduriyet söz konusu olamaz
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Nov 2, 2017 #4 Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!!
Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!!