C conradsamuel New Member Joined Mar 23, 2014 Messages 2 Reaction score 0 Apr 18, 2014 #1 beyler sorunum şu karakter üstü dolasada umursamadan run u yapıyor cıkıp girip run lamaya devam ediyor daha önce hiç olmamıştı anlamadım :S
beyler sorunum şu karakter üstü dolasada umursamadan run u yapıyor cıkıp girip run lamaya devam ediyor daha önce hiç olmamıştı anlamadım :S
C conradsamuel New Member Joined Mar 23, 2014 Messages 2 Reaction score 0 Apr 21, 2014 #3 demonbuddy bazen yapıyor evden cıkıyorum geldigimde üstü dolu 1m bile para gelmemiş legendary atmamıs materyal kasmamıs oluyor
demonbuddy bazen yapıyor evden cıkıyorum geldigimde üstü dolu 1m bile para gelmemiş legendary atmamıs materyal kasmamıs oluyor
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Apr 22, 2014 #4 Ayarları kurcaladın mı hiç? Loot ayarlarını? İstersen demonbuddy klasörünü tamamen sil ve tekrar indirip default ayarlarla tekrar dene bakalım olmazsa cevap yaz bekliyorum...
Ayarları kurcaladın mı hiç? Loot ayarlarını? İstersen demonbuddy klasörünü tamamen sil ve tekrar indirip default ayarlarla tekrar dene bakalım olmazsa cevap yaz bekliyorum...