Sayın huhe,
Bana bugün 16:21'de bot yaptığını söyleyerek botla alakalı "şunu yapsam acaba ban yermiyim?" şeklinde bir soru yönelttiniz mi? Doğrumudur ?
Hatta ben anlamamışım ne sormak istediğinizi ve resim ekleyip bana göndermişsiniz ne yapmak istediğinizi.Madem bot çalışmıyordu bana botun çalışmadığını söyleseydiniz ona göre yardımcı olsaydım..(Aşağıdaki ekte görünüyor konuşma tarszınız)
Ayrıca özeldeki konuşma uslubunuzla buradaki uslubunuzun farklı olduğunu size hatırlatmak isterim niyetinizi anlamış değilim,
Orada sanki hiçbirşey yokmuş bot çalışıyorda bana sadece birşey sormak ister gibi konuşup burada tabiri caise botu kötü göstermeye yönelik sert konuşmanıza anlam veremedim.
1.cisi madem bir sıkıntınız var ben size herhalde nasıl konu açılacağını öğretememişim gidersin destek forumuna Yeni konu açıp problemin neyse açııklayıcı bir şekilde elindeki delillerle konunu açarsın.Bu ekran görüntüsü olur LOG MUTLAKA olmalı bizde ona göre yardımcı oluruz burada kimse müleccim değil!
2.cisi yazıların başını ve sonunu değil içeriğinide okuyarak cevap yazmanızı öneririm, biz hiç bir müşterimizi madur etmedik etmeyizde!!! Yukarıda kalın harflerle kocaman kocaman yazmışım süresi uızatılmasını isteyen varsa support a ticket göndersin diye.
3.cüsü bize Blizzard firması hiçbir şekilde elimize "alın bakın biz bunları değiştirdik ona göre önleminizi alın" şeklinde bir rapor vermiyor, -ki biz patch geldikten 1 saat sonra yeni sürümü hazır edelim hatasız 4 4lük olsun.
Bizde Allahın kuluyuz unutmayınız!!!
Bu işler biraz zaman alır bu sistemleri tespit etmek,çözüm bulmak,programlamak düşündüğünüz gibi 1 saatte olan şeyler değil bunlar.
Şimdi dedğim gibi kendi konu başlığınızı gerekli log dosyasıyla açın bizde probleminize çözüm arayalım