Botun pozitif y?nlerini kavrayabilmiş kişilerdensin?ncelikle main account ile gatherbuddy vb. işlere bulaşmamanızı ?neririm. Bunun yerine kullan at tadında SoR hesaplar alabilirsiniz, SoR + MoP duruma g?re 67-90k arasında oynuyor. Buna ister 2 aylık pre-paid alıp(55-70k arası değişen fiyatlarla), isterseniz RaF yaparak(10-15k arası değişen fiyatlarla) s?re ekleyebilirsiniz. RaF pek tavsiye etmiyorum 3 g?nde kaldırıyorlar. Giden goldlar oluyor.
Tabi bunu yaparken 80-90 arası level mevzuları var ki, g?nl?k 8-10 saat s?reyle oynayarak son botumu 6 g?n i?ersinde 90 yaptım. 80-85 2 g?n falan s?r?yor, 85-90 b?y?k eziyetti ama o da 5.3 patchi ile nerflendi, level aralıklarındaki experience gereksinimi 33% azaltıldı diye biliyorum. Bu da size +1 g?n civarı kazandırır. (questlerde bot kullanmıyorum genelde, kullanırsam da bilgisayara yakın olduğumda g?rev yapmaktan aptala d?nd?ğ?m anlarda 20-30 dakika ara vermek adına botu a?ıyorum. maksat zaman kaybetmemek.)
İş g?? gibi konular olunca s?re 10 g?ne kadar uzuyor. 2 g?n falan da gathering mesleklerini fullemek s?rse, 2 g?n de hesapta olmayan durumlar desek toplamda en fazla 14 g?n?n?z? alır. SoR accountta 7 g?n geliyor zaten havadan, bu durumda harcamalarınızın karşılığını 7 g?n sonunda almaya başlıyorsunuz gibi d?z de yaklaşabilirsiniz.
B?yle kolaylıklar yanında en b?y?k eksisi banlandığı zaman ban kaldırma i?in başvuru yapamamak oluyor, yaptığınız durumda sizden accountun ilk sahibi hakkında bilgi istiyorlar kimlik vs. haliyle elinizde olmadığı i?in cevap veremiyorsunuz. Ben şahsen hi? uğraşmıyorum. Nihayetinde bir account bana oyun s?resi ile beraber en fazla ki o da geniş geniş yatarak d?ş?n?rsek 10 g?ne patlıyor. Verdiğim goldu 10 g?nde ?ıkarıyorum (90 olup meslekleri fulledikten sonra) 90 olana kadar 14 g?n demiştik aynı şekilde geniş geniş. Etti 24 g?n. Bu s?renin 7 g?n? havadan geliyor demiştik (RaF veya pre-paid almaksızın) geriye kalıyor 17 g?n. Bot adayı hesap bana 18. g?nden itibaren kar bırakmaya başlıyor. Şayet kar konusunda acelem yoksa hazırda temizinden yedek account bırakıyorum kullandığım bot accountları i?in birer tane. Temizden kastım gene SoR ancak hi? bot yapılmamış, b?ylelikle birisi banlanırsa 3-4 g?n veya duruma g?re 1 hafta bekledikten sonra tekrar işe koyuluyorum, ki o sırada alttan diğerini de hazırlıyorum.
Temiz işliyor tavsiye edebilirim. Riski SoR olmasından dolayı ban kaldıramamakla beraber, aynı şekilde SoR olmasından dolayı ?abuk banlanma ihtimalinin y?ksek olması.
Toplanan malların g?nderilmesi konusunda ise; ben botları direk main account karakterine mail olarak yollatıyordum. Botlar sırayla banlandı ama main sıkıntı yaşamadı.
Bunlar benim başımdan ge?enler. Bu bot işinde herkesin farklı hikayesi olabiliyor, amacım sadece bu şekilde bir işleyişin olduğuna dair fikirler vermek. Sonucu aynı olur olmaz orası i?in şans fakt?r? ?nemli.
World of Warcraft Account Name: WoW1
Account Action: Account Closure
Circumventing normal game mechanics has a negative impact on the game experience of other customers.
Type of Violation: Exploitation
Category of Violation: Third Party Program
Character Name Involved: Roqq