What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Botu kullanamadığımız s?re hesaba ekleniyor mu?.

Oooo b?y?k eksiklik ger?ekten hani PC niz destekliyor mu bilmiyorum fakat ben ofiste 2 monit?rle ?alışıyorum 1 tanesinden işlerimi y?r?t?yorum diğerinde ise WOT devamlı a?ık ...Bence denemelisiniz zira 55 milyon yanılıyor olamaz değil mi ? :D

Estafirullah o ne demek konu kirliliği :)
SVN nedir?

T?m ?alışma dosyaları internet ?zerinden bir alana y?klenir ve gerekli yazılım aracılığıyla bu alandan dosyalar ?ekilir veya y?klenir. Sistem temelinde b?yle işler ancak alt yapısı biraz daha derindir. Aynı anda sisteme y?klenen dosyaların ?akışmlarını ile birlikte g?ncellenen, silinen, yeni y?klenen veya olmayan dosyaları da kontrol eder.
Yani, ?rneğin profil yazarısınız yaptığınız profiller şimdiki oyun s?r?m?nde g?zel ?alışıyor fakat sonraki s?r?mlerde oyundaki npc lerin yerleri değişti diyelim, siz bu değişikliği kendi bilgisayarınızda yapıyorsunuz ve kaydediyorsunuz..SVN ile bu kayıt ettiğiniz dosya t?m SVN kullanıcılarnın bilgisayarlarındaki mevcut dosya ile değişir..Yani ufacık bir kod değişimi i?in tekrardan o profili foruma koymak ve herkesin indirmesini sağlamak yerine SVN bu değişiklik işini sizin yerinize yapar..Tabi sizin herg?n "SVN Checkout" d?ğmesine basarak değişiklik varmı yokmu kontrol ettirmeniz gerekir ..Temelde işin ?z?r budur :)
şimdi anladım ne işe yaradıgını yani kişinin bilgisayarında bu program y?kl? d?zenleme yapıyor ve bu programla yayınlıyor bu programa sahip olan kişilerde kişinin paylaştıgı dosyayı programs ayesinde temin ediyor yani ?şenge? işi bi program :)

?şenge? işi olurmu hocam, diyelim sen kick profilleri kullanıyorsun...ve patchten ?t?r? profillerde bir kısımda d?zenleme gerekiyor, kick bu d?zenlemeyi yaptı...fakat onun profillerini kullanan milyonlarca insan bizi d?zenleme gereken yer hakkında soru yağmuruna boğarlar değil mi? :) bizde "kick yeni bi d?zenleme yaptı gidin onu indirin" desek hepsi gidip onu indirene kadar bir ko? kişi bezmiş olur zaten....Bu sebepten SVN varki kick d?zenlemeyi yapıyor ve b?t?n kullanıcılarda bir svn checkout yaparak bu d?zenlemeyi kendi bilgisayarlarına uyguluyorlar... :))

HB'nin kuıllanım dışı olduığu zaman diliminde key sahibi olan t?m arkadaşların keyleri uzatılmıştır...

HB'nin kuıllanım dışı olduığu zaman diliminde key sahibi olan t?m arkadaşların keyleri uzatılmıştır...

arkadaşım http://www.thebuddyforum.com/destek...70-teknik-destek-konusunda-bilgilendirme.html
bu konudaki şeyleri yaptım fakat bişiy dikkatimi cekti t?rkcede gnderebilirsiniz demiştin şimdi o kısım gitmiş neyse bende mail i t?rkce yazdım ve senin ?rnek veridign şekilde ufak degişikliklerle yolladım bana gelen cevabı yazıyorum şimdi

Tony (Bossland GmbH)
Jun 16 00:59 (CEST)

Hello

English plz

Moderator Tony
Honorbuddy Gatherbuddy
Demonbuddy Buddy Wing Tankleader

ben oyun s?resi acaba eklenmişmidir diye kontrol edimd edim mail imi ge? g?rd?m bunu

Hocam şimdi ş?yle a?ıklıyayım durumu, ben takdir edersiniz ki 7/24 forumda veya PC başında olmayabiliyorum...
Normalde g?n i?erisinde veya bnm PC başında olduğum zaman dilimlerinde gelen T?rk?e maillere t?rk?e cevap verilir...
Lakin nadirde olsa ben etrafta yok isem Support'daki arkadaşlar sizleri bekletmemek i?in size her ihtimale karşı ingilizce sorabiliyorlar..
Yani ş?yle ?rnek vereyim şimdi siz bize t?rk?e mail yazdınız ve bir konuda yardıma ihtiyacınız var, bu aşamada size "Efendim T?rk?e destek verebilecek arkadaş online değil o online olunca size cevap verilecektir" diyipte askıya alınmak mı hoşunuza giderdi? Yoksa "Efendim ingilizce biliyorsanız bize s?yleyin ben yardımcı olayım yok bilmiyorsanız T?rk?e bilen arkadaşa ulaşana kadar sizi bekletmek zorunda kalacağım" tarzı bir cevap mı almak istersiniz ? Sanırım 2.cisi daha mantıklı olanıdır değil mi şimdi bu cevabı veren arkadaşlarda her ihtimale karşı ingilizce biliyor olma ihtimalinize karşı size daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilmek i?in ingilizcenizi sorgulayabilirler..Lakin dediğim gibi siz illa ki ben t?rk?e hallederim diyorsanız t?rk?e yazın veya direkt bana PM de atabilirsiniz sorun olmaz :) Saygılar..

Hocam şimdi ş?yle a?ıklıyayım durumu, ben takdir edersiniz ki 7/24 forumda veya PC başında olmayabiliyorum...
Normalde g?n i?erisinde veya bnm PC başında olduğum zaman dilimlerinde gelen T?rk?e maillere t?rk?e cevap verilir...
Lakin nadirde olsa ben etrafta yok isem Support'daki arkadaşlar sizleri bekletmemek i?in size her ihtimale karşı ingilizce sorabiliyorlar..
Yani ş?yle ?rnek vereyim şimdi siz bize t?rk?e mail yazdınız ve bir konuda yardıma ihtiyacınız var, bu aşamada size "Efendim T?rk?e destek verebilecek arkadaş online değil o online olunca size cevap verilecektir" diyipte askıya alınmak mı hoşunuza giderdi? Yoksa "Efendim ingilizce biliyorsanız bize s?yleyin ben yardımcı olayım yok bilmiyorsanız T?rk?e bilen arkadaşa ulaşana kadar sizi bekletmek zorunda kalacağım" tarzı bir cevap mı almak istersiniz ? Sanırım 2.cisi daha mantıklı olanıdır değil mi şimdi bu cevabı veren arkadaşlarda her ihtimale karşı ingilizce biliyor olma ihtimalinize karşı size daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilmek i?in ingilizcenizi sorgulayabilirler..Lakin dediğim gibi siz illa ki ben t?rk?e hallederim diyorsanız t?rk?e yazın veya direkt bana PM de atabilirsiniz sorun olmaz :) Saygılar..
sorumu sordugum dilde aldıgım ?ogu cevap beni tatmin edecektir 1 2. gelen cevabı yazdım abna gelen cevap senin verdigin gibi esnaf yada satıcı cevabı degilde taşeron firmada calışan işci gibi ?ok da tın tarzı bi cevap olmuş selam ingilizce l?tfen diyo l?tfen i bile kısaltıyo o kadar umursamaz yani :)

O arkadaşın namına ?z?r dilerim sizden...Ama onada hak vermek lazım bir ton insan ile uğraşmak zor ayrıca o andaki ruh halini bilemeyiz...Neyse kapatalım bu konuyu...Bir daha bir sıkıntınız olursa istediğiniz dilde yazınız siz ben kendisini uyardım.Direk banada yazabilirsiniz...

Back