What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal

Account BANNED - 8.7

Fulgar

New Member
Reaction score
0
Well I'd like to thank TankLeader 2 for getting my Account BANNED and its all thanks to the COLLISION program that is currently being used. I was BANNED for being AFK

I think there are warnings everywhere and you agree to use the program at your own risk. So thank your self for overlooking the terms and getting your self banned.

You very well knew what you were getting yourself into when you purchased the TankBuddy license and started botting.

Уважаемый Fulgar вы сами использовали бота даже не проверив его ездит он или нет и т.д и т.п но по сути - у вас есть почта на которую приходит сообщение уведомление о том что нельзя использовать ботов иначе вас забанят, далее если вы не послушали компанию танкистов то ваш аккаунт блокируют, еще далее вы пишите письмо ласковое и нежное о том что не были в курсе что это у вас первый раз а почту вы вообще не проверяете и просите сменить перманент на обычный бан и что больше никогда не будете использовать что либо и т.д т.п я таким образом разблокировал свой аккаунт когда вышел патч 0,8,6 и бот на одной карте стоял не двигаясь. сам виноват и нигде не кричал.

I have multiple types of vehicle, each country each. around 100+ battle per night.

I was playing my tier 5 premiums, This is the email I got in short:

"Even if you were not using any program to assist you; it was determined that you were leeching experience and credits without participating (going AFK). Your account is permanently suspended for this infraction."

They stated they had video evidence yet would not state how many games that I appeared AFK. I asked to show me 10 or more videos in where I went AFK for the entire month. They have not replied to me since and it's been 5 days

In which country are you? When they banned me they said that an account wipe would be the only possible step to unbann my account.

я прокачал полностью всю русскую ветку ботом от начала и до конца. изредка играя сам ради интереса. после прокачки уже играл сам ради удовольствия забив полностью на такую вещь как статистика. я из тех людей кому надо всё и сразу не могу я сидеть и месяцы качать руками до топового танка......перманент мне сняли кстати(как и что я уже ответил в теме) и примерно за дня два до бана мне на почту приходило письмо о том что я нарушаю лицензию договора и что не стоит использовать сторонние программы.

Back