What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Yanlis botu aldim ama yardim eden tek birt ALLAHIN kulu yok

Enkitir

Member
Emmioglu, yanlis botu alkdim ama adminlerden tek biri bile kac gun icinde cevap vermedi....Owerwatch icin bot alacaktim yanlislikla hots icin almisim.... HOTS bolumune girim m,esaj attim ama cevap veren yok... KI hots botu bende zaten mevcut

Merhabalar,
öncelikle şunu belirtmeliyim ki henüz tam olarak overwatch tyrantı satışa sunmadık yani istesenizde şu anda bu botu satın alamazsınız, isterseniz siz bana özel mesaj olarak alım işlemini gerçekleştirdiğiniz email i gönderin ben bir kontrol edeyim neyi ne zaman nasıl satın almışsınız, ona göre aldığınız key i dilediğiniz başka bir bota çevirebilir veya paranızı iade edebiliriz

S.a... Kusura bakma emmi oglu biraz gec cevap verdim... Mail üzerinden hallettik o olayi... Yinede tsk ederim. Su an kullanacagim botlar zaten var fazlasi ile :) sadece overwatch bekliyorum. Hayirli aksamlar.

Back