What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Tripwire Active, shutting down Honorbuddy

Status
Not open for further replies.

McShade

New Member
Bugün 3 günlük bot aldım ama bota girmeye çalıştığımda Tripwire Active, shutting down Honorbuddy hatası alıyorum bunun için ne yapmalıyım

Arkadaşım ne diye aldın both şu an kapalı 3 gün önce bütün honorbuddy kullanıcıları ban yedi. Şu an honorbuddy açık değil. Boşa almışsın

Arkadaşım ne diye aldın both şu an kapalı 3 gün önce bütün honorbuddy kullanıcıları ban yedi. Şu an honorbuddy açık değil. Boşa almışsın
bilmiyodum ki böyle birşey olduğunu bilsem almazdım zaten

Honorbuddy kapalı diye birşey yok bilip bilmeden konuşmayalım lütfen!!!
Honorbuddy hiç bir zaman kapanmadı sadece patch'lerde ve bu gibi büyük olaylarda güvenlik amaçlı geçici olarak hizmet dışı kalmıştır..! Bunun'da tahmini süresi 2-3 gündür..!

Honorbuddy hiç bir zaman kapanmadı sadece patch'lerde ve bu gibi büyük olaylarda güvenlik amaçlı geçici olarak hizmet dışı kalmıştır..! Bunun'da tahmini süresi 2-3 gündür..!
Peki Bayaram bey ben aldığım botun ücretini geri alabilirmiyim zaten 3 günlük ve ben de kullanamadım hiç

Tahmini süreyi biraz daha açarmısınız?

1 sn ila 5 gün diyim şahsi tahminim bu yönde ama belli olmaz tabi...

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Status
Not open for further replies.
Back