What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Trinity Plugini İtem Toplamak

Status
Not open for further replies.

Zazax

New Member
Merhabalar arkadaşlar demon buddy konusunda yeniyim biraz sorum ise itemler konusunda. Karakter yere düşen itemeleri toplamıyor.
Loot ayarı olarak trinity ayarları kullanılıyor. Ben yere düşen her itemi istisnasız toplayıp, bunları sonrasında materyale dönüştürmesini istiyorum. Her itemi nasıl toplatabilirim?

Güzelce bi anlatırsanız çok minnettar kalacağım. Magic Rare ve Beyazları toplayıp materyal yapsın istiyorum, Legendaryleri saklasın.:cool:

Trinity ayarlarına gir orada RARE ITEMS ve MAGIC ITEMS diye sekme var +50 falan yazıyo orada toplanacak itemlerin seviyesini belirliyorsunuz mesela her iki tarafıda +15 yapın magic ve rare kısımlarını ayrıca bot ayarlarından loot options var oradaki kutuların hepsini işaretleyin

Kardeşim anlayamadım, sana zahmet olacak belki ama fotoğraflı falan koyabilme şansın varmı. Çok özür dilerim seni de uğraştırıyoruz ama.

Gözükmüyorlar.
Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

resim

Attachments

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    81.2 KB · Views: 106
gördüm kardeşim ayarladım onlara öyle sağolasın.
Şey dicem
Şu Misc İtem LEVEL Rare+ diyor o ne oluyor. Onu Magic+ Yaptım ben.
Rareye mi çekeyim onu?

İşte ne işe yarıyor o onu anlamadım ben. Legendary ve set itemleri kutuya koysun gersinii materyale çevirsin istiyorum da.

toplanmasını istediğin itemleri veya istemediklerini orada seçiyosun zaten istemediklerini ignore listten seç istediğin gibi olması lazım sonucun

Status
Not open for further replies.
Back