What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Tankloader çalışmıyo. Acil yardım

Status
Not open for further replies.

arakli

New Member
öncelıkle bu öğlen satın aldım. sürüm son sürüm galıba. nette 2 sürümünün videoları var, 2.1 sürümün resimli/görsel anlatımı olmadığı için çalıştıramıyorum. bi ara çalışır gibi oldu ama devamı gelmedi.

Sorun şu:
garaj kısmından oynanacak tankları seçiyorum( ki atıyorum 5 tank varsa hepsini peşisıra 5-10 kerede seçsem aynı) starta basıyorum, alttakı yazıya göre başlaması lazım, oyun başlatmıyor. bazen ben başlatıyorum ama ya olduğu yerden oynuyor yada hiç oynamıyor. bi ara kendi kendine start yapınca başladı 4 oyun oynadı ama devamı gelmedi. yani hiç nirşey anlamadım.

hocam bir video olsa 2,1 için çok iyi olurdu. ben orda tank secerkem bi kerelikmi sececem? 1 er tank secersem kaç maç yapar? yada tek maç secersem kaç maç yapar? vsa vs vs.. klavuzdada pek birşey yok. acıl yardım hocam.. (yazıma takılma zor şartlarda yazdım:) )

Attachments

Hadi kimse yardim etmeyecek mi?

'Attempting to connect to the server' diyip duruyor ama servere baglanmiyor. oyunu baslatmiyor...

hey maasallah ne guzel yardimci oluyorsunuz.

1 gunum gitti ama cozdum. savas kismindaki aimbot etkinlestir kutucugu bos kalacak.

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Status
Not open for further replies.
Back