What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

TankLeader Programı Profilleri nasıl işliyor anlamış değilim Lütfen yardım edin :(

kaanornek576

New Member
Tankleader programında daha öncede özelden bir admine sormuştum tank kendini çok belli ediyor diye çözüm olarak bana Profil`lerden bahsetti intarnetten profilleri yükledim denedim ama başaramadım yardımcı oluranız sevinirim birde nasıl kendi profilimizi yaratıacağımızı ve tank giderken gittiği yere doğru baktıran birşey varmı açıklarsanız sevinirim :)

Birde lütfen adminler hemen konuyu kapatmasınlar !!!!
Cevap verdikten sonra hemen konuyu kapatıyorsunuz ve ben hiçbirşey anlamıyorum !!!!!

Last edited:
Merhaba,
Profil dosyalarını notpad ile aç içindeki kodları anlayabiliyorsan yazabilirsin...
Kabaca kordinatlar bütünüdür, yani bir noktadan bir noktaya yönlendiriyor aracı bot kordinatlar vasıtasıyla, ve bu arada önüne tank çıkarsa saldırıyor tanka önünü dönüyor vs....
Bunları kendinizde yapabilirsiniz ama bunun için bir arkadaşınızla birlikte eğitim moduna girmelisiniz oyunda ki daha rahat yapabilin...
Bu konuda kendi profillerinizi nasıl yapabileceğiniz anlatılmış,
https://www.thebuddyforum.com/tankleader-forum/tankleader-profiles/146583-own-profile.html
konu ingilizce ama anlamak çok zor değil,
basitçe F11 ile haritada bulunduğunuz yer kaydını bota göre alıyorsunuz, F9 ile harita ismini bota göre uyarlı bir şekilde alıyorsunuz ve bunları toplayıp bir kod bloğu haline getirince profil oluyor deneme yanılma yöntemiyle becerebilirsiniz zor değil!

Konulara cevap için 2 gün süre veriyorum bu nadiren dahada uzun olabiliyor, o süre zarfında cevap gelmiyorsa şayet kapatıyorum...

İntarnetten indirdiğim profilleri direkt olarak dosyanın içine attım etkili olmuşmudur si
zce?

İlk öncelikle ilginiz ve alakınız için teşekkür ederim. / Aynen öyle taptım
peki en güncel profilleri nerede bulabilirim bunun için özel bir forum veya site varmı?

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Back