What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

batuhanaydin

New Member
Merhabalar , Tankleader Şu anda çalışmıyor ama hala satın alınabiliyor en azından yeni kurbanlar için bir önlem alınabilir :D

2 hafta oldu neredeyse türkçe bölümünde hiç bir açıklama veya her hangi bir bilgilendirme metni yok güncelleme gelecek mi ? gelmeyecek mi ?

Oyuna yeni patch gelecek neredeyse hala güncelleyemediler eğer olmayacak gibi ise ödemeyi ters ibraz edeceğim

Güncelleme gerçekten gecikti bu sefer.Geliştiricilere danıştığımda üzerindd çalıştıklarını fakat henüz tam manasıyla hazır olmadıklarını söylüyorlar Sizden ricamız biraz daha sabırlı olmanız anlıyorum çok zamandır bekliyprsunuz ama yapabileceğimiz birşey de yok malesef bu işler kolay olmuyor :/

Hocam size bir sözüm yok ama cidden çok ilgisizler en azından bir tarih yada bir şey söylesinler 1 ay mı sürecek yoksa 2 ay mı sonuçta ben bu hile ile birlikte premium da aldım oda boşa geçiyor ve geri iade edilmeyecek onun peşinde değilim ama 2 hafta kısa bir süre değil sanırım yapamıyorlar yada bir yerde takıldılar bu işler kolay değil sonuçta ama geçen süre zarfıda kısa bir zaman değil :D

sanırım en geç haftaya çalışır duruma gelecek tankleader, ve daha önceden de söylediğim gibi kayıp günleriniz veya arzu ederseniz paranız geri iade edilecek hiçbir koşul aranmaksızın.Tek ypamanız gereken eğer kullanmak istiyorsanız beklemek ve eğer süreniz bitti ise [email protected]'a eposta atıp botu kullanmak istediğinizi belirterek sürenizin uzatılmasını talep etmek ya da paranızı geri istemek.

Back