What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

tank leader (Can't do anything - no routine loaded!) hatası

merhaba sizden bir ricam daha var bot ayarlarında neleri işaretlemem lazım ki tank savaşta öldüğünde beklemeden oyundan çıkıp diğer bir tankla savaşa başlasın. ayrıca normal olarak düşmanlara ateş etsin ve hareket etsin. bana bu ayarları ne şekilde yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

Bu bahsettiğiniz ayarları botun zaten otomatik yapması gerekiyor.Eğer siz birşey değiştirdiğinizse o zaman farklılık gösterebilir. Böyle bi durumdada botun klasörünü komple silin ve botu updates.buddyauth.com adresinden tekrar indirin.

tank leader (Can't do anything - no routine loaded!) hatası 2

Bu bahsettiğiniz ayarları botun zaten otomatik yapması gerekiyor.Eğer siz birşey değiştirdiğinizse o zaman farklılık gösterebilir. Böyle bi durumdada botun klasörünü komple silin ve botu updates.buddyauth.com adresinden tekrar indirin.

söylediğinizi yaptım ama hiç bir sonuç alamadım tank yine cap de kalıyor.

View attachment 2016-09-01 10.55.txt
View attachment Log 2016-09-01 10.55.46 worldoftanks.exe 1192.txt

tabikide mümkün 03.09.2016 cumartesi tarihinde sabah 11:00 akşam 17:00 a kadar müsait ve bilgisayar başında olacağım. buradan bana ulaşabilirsiniz.

Back