What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sevdiğiniz profilleri bu konu altında topluyoruz (Demonbuddy)

kyosho007

New Member
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan sevdiğiniz ve afk kalarak sürekli ve güzel para kasıyorum dediğiniz profilleri bu konu altında toplayalım ki yeni bot kullanan ve oyuna yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olalım .

Öncelikle benim şuanda kullandığım profil http://www.thebuddyforum.com/demonb...ode/157954-adventure-act-4-bounties-rift.html (gearlarım çok iyi olmadığından ben bunu hard modunda yapıyorum )

act4 bounty de sorunsuz item,para ve exp kasılıyor. diğer profiller sıkıntılı

Onları düzeltiyolar sonradanda güncelleme ile değil...Elle düzenleme yapman gerekiyo profil içerisinde.
Ben tüm actlerde sorunsuz para ve item kasıyorum sadece arada sırada rotasyonlar şaşıyor yoksa işleyiş güzel

Onları düzeltiyolar sonradanda güncelleme ile değil...Elle düzenleme yapman gerekiyo profil içerisinde.
Ben tüm actlerde sorunsuz para ve item kasıyorum sadece arada sırada rotasyonlar şaşıyor yoksa işleyiş güzel
ac4 hariç diğer act lerin bounty lerini yükleyebilir misin rica etsem

full questing ile yapıyorum ben onları ya forumda var...Özel bi profil vs kullanmıyorum

bounty ile yaptığında extra exp veriyor ondan bounty profilleri tercihim.
questingler sorunsuz çalışıyor dediğin gibi

Back