What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Questtools Hakkında?

• Thread starter Thread starter chaylaq
  • Start date Start date
Status
Not open for further replies.
C

chaylaq

Guest
Arkadaşlar şuana kadar herhangi bir sıkıntı ?ekmedim ama anlamadığım yeri de sizlerden ?ğrenmek istedim.Bug?n farklı bir profil deneyecem ama pluginlerde Questtools denilen bie dosya var bunu nereye atacam? Gene aynı şekilde Plugin dosyasına mı yapıştıracağız? Saygılar

Sayın chaylq, tahmin ediyorum ki eklentinizi temin ettiğiniz yerde neyin nasıl yapılacağı şeklinde bir y?nelge olacaktır yani neyi nereye kopyalayacağınız gibi veya s?z? ge?en dosyanın linkini bize kopyalarsanız yardımcı olabiliriz.Saygılar....

Last edited:
Sayın chaylaq, Questtools profil yazarı tarafından derlenmiş bir plugin uygulamasıdır.?alıştırabilmek i?in DemonBuddy ana dizinindeyken "Plugins" adlı bi klas?r oluşturup sıkıştırılmış dosya i?erisindeki "questtools" adlı klas?r? oluşturduğunuz Plugins klas?r?ne atın.DemonBuddyi ?alıştırıp yukarıdan Eklentiler sekmesinden Questtools 1.3.1 eklentisinin se?ili olduğundan emin olun.

Status
Not open for further replies.
Back