What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

omryldz

New Member
2 kere deneme sürümü bot aldım ama yardım etmediginiz için 2 kere param boşa gitti vermeginiz destek için teşekkür ederim...

madem tek basınıza yapamiyorsunuz daha fazla adam alsınlar yada sizde bırakın artık ... 10 gündür açtigim mesajlara cevap veren olmadı.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Haklısın hiç kimse ilgilenmiyor 2 haftadır güncelleme gelecek boşu boşuna bekliyoruz yapabilirlerse yapacaklar hiç bir destek veya çalışma garantisi vermiyor(lar) en iyisi satın almamak.. ödemeyi de geri talep etmek.

Omryıldız; problem çözüldü demişsiniz... kapattık bizde konuyu şimdi ilgilenilmiyor diyorsunuz...madem memnun deildiniz neden 2.sefer aldınız botu...bot gayet stabil çalışıyor 4 farklı pc de 3 farklı işletim sisteminde denendi bot...sizde bir sıkıntı var malesef...

Batuhan bey;
Tankleader 2 haftadır kapalı zaten kullanılamıyor ve üzerinde halen çalışıyor teknik birimimiz, zahmet edip tankleader kısmına baksaydınız forumda görürdünüz...

win 8 işletim sistemini 7 ye cevirdim ondan düzeldi.. ayrıyetten her açtigim konuda farklı problemler cıktı arada bir girip forumu kontrol ediceginize mumkunse günlük bakmanız iyi olur..

Tatil'den dolayı biraz işlerimle ilgilenemedim anca bugün iş başı yapıyoruım hemen bakıyorum maillere....

Back