What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

paramın iade edilmesini istiyorum

Status
Not open for further replies.

doktor06

New Member
ben tankleader aldım aldığıma bin pişman oldum bir bot ancak bu kadar salak olabilir hiçbir şekilde hiç bir işe yaramaz iade işlemleri ile kim ilgilenecekse pm atabilir mi bana gerekli ssleri atarım fatura bilgisini falan
ayrıca bir önerim olacak size bot programı yapmak istiyorsanız bence kesinlikle cyber tank bot'unu bir incelemelisiniz derim tam anlamıyla professiyonel bir bot ondaki ödeme yöntemleri bizi kapsamadığı için onu alamadım yoksa onu alacaktım teşekkür ederim

moderatör ingilizce destek bölümüne mesaj attım ürünü iade etmek için ürünü iptal ettiler anahtarı şuan kullanamıyorum ama para banka hesabıma hala gelmedi üstelik bütün banka bilgilerimi de yazıp mail ile gönderdim bir yardımcı ol Allah rızası için ya

Merhabalar,

İade işlemleri bu aralar gecikme yaşayabiliyor noel tatili vs... gibi etkenlerden...

Pazartesi'ye kadar paranız elinize ulaşmazsa benimle iletişime geçin

Status
Not open for further replies.
Back