What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal

Mail adresini nasıl değiştirebilirim..

Status
Not open for further replies.

sleyman

New Member
Reaction score
0
Merhaba kolay gelsin,
honorbuddy sahibi bi arkadaşım oyunu bıraktığı için kullandığı key i bana sattı. kodu aldım yalnız kullanıcı adı ve şifresi bende mevcut değil ki bende olsa bile onun mail şifresinide bana vermesi gerekiyorki adresi güncelleyebileyim...
bunların ötesinde 2 gündür honorbuddy "Max Sessions Will try to login again in 30 seconds." hatası alıyorum...
şimdi benim öğrenmek istediğim
1- Bu hatayı nasıl düzeltebilirim
2- Bu keyi nasıl kendi mailime aktarabilirim.. (aldığım kişiyle irtibata gecebilirim.)

Max sessions 2 durumda gerçekleşir, 1.Eğer buddyauth serverlarında ufak tefek bir bug varsa veya herhangi bir karmaşıklık 2.eğer sizin kullandığınız key i o esnada başkası kullanıyorsa.
2.ci sorunun cevabı ise, satın aldığın arkadaşına söylersin [email protected] adresine bir talep maili gönderir keyin kendisine ait olduğunu ve senin bilgilerini email vs... vererek keyi sana aktarmak istediğini bildirir bizde durumu değerlendirdikten sonra gereken neyse yaparız.

peki max sessions a dönersek başka biri kullanmadığından eminim 3 gündür sürekli her saat aynı hatayı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim..

o hatayı verdiğinde buddyauth a login ol bakalım orada sessions bölümünde bişey görürsen yaz konuyya tekrar...ama unutma sadece o hatayı aldığında dediğimi yap

Status
Not open for further replies.
Back