What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

kullanici adımı unuttum .

Status
Not open for further replies.

senseyh

New Member
honorbuddy aldıgım kullanıcı adımını uzun suredır giriş yapmadıgım için unuttum sınırsız almıstım simdi lazım oldu nasıl ogrenebilirim acaba ?

kullanıcı adınız derken ?
KEY mi demek istiyorsunuz?
ki giriş yapmak için key gerekir bota..
keyinizi öğrenmek için Home Page - Buddy Auth Portal adresine SATIN ALIRKEN KULLANDIĞINIZ email adresi ile kayıt olun orada KEYS bölümünde keyler listelenir...

kullanıcı adı ve mail buddyauth girisi icin. sadece maili ogrensem k.adını bulurum.

[email protected] adresine bir mail atın! Durumu anlatan ister türkçe ister ingilizce fark etmez ona göre arkadaşlar size hangi bilgileri göndermeniz gerektiğini söylerler.

iste o buddyauth giris kullanıcı adımı unuttum mailinide hatırlıyamıyorum sıfırlıyım ordan ogreniyim. sadece maili ogrenmem yeterli kalanını ben bulurum bunun icin ne yapmam gerekiyor onu soruyorum .

hayır siz yukardaki support adresine mail atin onlar size yardımcı olacaklar zaten sizden bir takım bilgiler isticekler... gerek ödeme bilgisi gerek kredi kartı bilgisi falan ...hesabın size ait olduğunu doğrulamaya yönelik bilgiler olacak bunlar...

Status
Not open for further replies.
Back