What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kullanamıyorum

husobaba1903

New Member
Bug?n botu deneyio memnun kalırsam s?resiz almayı d?ş?n?yordum ancak denemek i?in 1 g?nl?k satın aldım,ama ş?yle bir durum var.WoWa giriyorum,karaktere giriyorum,Botu a?ıyorum,WoWa bağlanması neredeyse 5 dk buluyor,daha sonra Gatherbuddy v2 se?iyorum,bi 5 dkda da Flight path vs. y?kl?yor ve daha sonra SS deki gibi hata veriyor.
kqvbg.jpg

Bug?n botu deneyio memnun kalırsam s?resiz almayı d?ş?n?yordum ancak denemek i?in 1 g?nl?k satın aldım,ama ş?yle bir durum var.WoWa giriyorum,karaktere giriyorum,Botu a?ıyorum,WoWa bağlanması neredeyse 5 dk buluyor,daha sonra Gatherbuddy v2 se?iyorum,bi 5 dkda da Flight path vs. y?kl?yor ve daha sonra SS deki gibi hata veriyor.
View attachment 83208
Merhabalar, Bağlantı hakkında sizin taraftaki ağ ayarlarını veya bileşenlerini kontrol etmenizi ve bir speedtest yapmanızı ?neriyorum..??nk? az ?nce kontrol ettim ve serverlarda ping yok...
Hataya gelince, Windowsunuzun uyku moduna ge?mediğinden emin olurmusunuz bana oyun kendini afk ya atıyor gibi geldi...
İkinci ?nerim ise WoW'un DX9 modunda ?alıştığından emin olun..Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz NET Framework ka? y?kl? olduğunu kontrol edermisiniz program ekle kaldır dan....
Eğer hi? biri işe yaramaz ise l?tfen HB klas?r?ndeki Logs klas?r? i?indeki log dosyasını direk dosya olarak buraya upload edin...Teşekk?rler..!

Last edited:
Teşekk?rler,bunu hallettim de toplama yaparken madeni a?ıyor,madeni almıyor,mounta biniyor,iniyor tekrar a?ıyor,yine almıyor madeni,tekrar mounta biniyor,bu işlem 2 3 defa tekrar ediyo ancak o şekilde topluyor madeni,bu hep b?ylemi olacak ? Ben noobbot kullandım ama bu kadar problemli değildi.
6 dk da 2 stack anca toplayabildi,b?lgede kimse olmadığı halde...

Teşekk?rler,bunu hallettim de toplama yaparken madeni a?ıyor,madeni almıyor,mounta biniyor,iniyor tekrar a?ıyor,yine almıyor madeni,tekrar mounta biniyor,bu işlem 2 3 defa tekrar ediyo ancak o şekilde topluyor madeni,bu hep b?ylemi olacak ? Ben noobbot kullandım ama bu kadar problemli değildi.
6 dk da 2 stack anca toplayabildi,b?lgede kimse olmadığı halde...
Bu işlemler biraz daha derin Honorbuddy tecr?besi gerektiriyor..biraz kurcalamanız lazım :) 1 g?nl?k deneme s?r?m?nde işinizi g?rmez bunlar bence...bunları ayarlamak yerine oturtmak zaten acemi birine1 haftaya mal oluyor...D?zg?n bir profilin bulunması, uygun rutinin se?ilmesi,karakterinize uygun ayarların yapımını ?ğrenmek falan bunlar biraz vakit istiyor...En azından 1 g?nde halledemezsiniz... :)

Siz birşey satın alırken denemek istemez misiniz ? ?zerinizde iyi bir etki bırakırsa tamamdır diyip alırsınız ya da bırakmadıysa başka birşeye y?nelinirsiniz.Ben de o şekilde yapıyorum,deniyorum,bakıyorum bana kolaylık sağlıyor mu,hızlı mı kolay mı diye.Pek de memnun sayılmam,nitekim bilgisayarım 2013 oyunlarını rahat oynatacak durumda ama gelin g?r?n ki benim botta maden toplatmaya başlamam en az 15 dk s?r?yo,herşeyi manual.pdf deki gibi ayarlamama rağmen.Ben yine de ilgilendiğiniz i?in teşekk?r ederim.

Last edited by a moderator:
Beyefendi s?zlediklerinizde haklısınız zira ben size denemeyin demedim ama denemeninde bi kriteri olur, şimdi herşeyi size bir g?nde ?ğretemeyiz ki burada onca insan bunlara kafa patlatıyo yani botu karakterine uyarlamaya hangi ayar karakterine daha d?zg?n oturacak diye...Son model bir araba almaya gittiğinizde test s?r?ş?nde yanınıza oturan firma yetkilisi size motorun ?alışma prensibinden bahsetmiyor değil mi? :)Sadece standart donanımları ?ğretiyor...Probleminize gelince ger?ekten uzaktan birşey s?ylemek ?ok g?? log dosyanızı bu konuya y?kleyin bakalım ne oluyor ne bitiyor...Ama s?ylediğinize g?re herşey ?alışıyo sadece tek sorun yavaş ?alışıyor..Dediğim gibi siz bir log dosyasını g?nderin bize biz bi bakalım bot sizi avrupadaki hangi serverımıza y?nlendiriyo vs....?ok Teşekk?rler anlayışınız i?in kabalık etmek istemedim l?tfen yalnış anlamayın...Saygılar Hayırlı g?nler...

Back