What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kick profilini kullanırken toplanan mineralleri oto. satma sorunu

Status
Not open for further replies.

Capiche

New Member
Merhabalar başlıktada dediğim gibi quest i?in kick profillerini kullanıyorum settings kısmında mineralleri toplamayıda etkinleştirdim denk geldik?e topluyor ancak char bunlarıda geri kalan sb itemlerle vs satma eğilimi i?erisinde ayarları falan baya bi kurcaladım ama g?remedim bir ??z?m?n? toplanan minerallerinin satılmaması i?in bir ??z?m var mı ?antada depolanması i?in Not:Diğer gereksiz şeylerin satılmasından memnunum sadece minerallerin veya herblerin satılmamasını istiyorum ben ayarlamadan şimdiden teşekk?rler

Hocam Sabah ofisten senile iletisime gecicem
Sent from my B1-A71 using TheBuddyForum mobile app

Merhabalar, Acaba bir log dosyanızı y?klermisiniz foruma yada 1-2 tane birden inceleyelim neden olabilir

?z?r diliyorum gereksiz yere başlık a?mış oldum sorunu kendiliğinden ??zd?m materialleri mail atıyormuş ben enc kasmak i?in boe itemleri atsın diye ayarlamıştım ama g?r?nd?ğ? kadarı ile matlarıda atıyormuş bir ka? tane bot programı daha g?rd?m kullanan ama buranın en sevdiğim yanı community si sanırım herşey i?in teşekk?rler kolay gelsin hayırlı geceler

Tamam efendim sorun ??z?ld? madem konuyu kapatıyorum hayırlı akşamlar...

Status
Not open for further replies.
Back