What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Invalid product key! hatası

Status
Not open for further replies.

kuti

New Member
Bu hatayı alıyorum keyimin olduğu mail attım ancak yardım etmediler l?tfen yardım bug?n bota bırakmazsa arena takımından atılacağım s?z verildiği gibi sorunumu ??zerseniz sevinirim.

Bu key kulllaanılıyorm diyo hatayı yazarsa ttam olarak adamlar derdini anlarlar belki

[10:46:53.318 N] Honorbuddy v2.5.6805.535 started.
[10:46:54.765 N] Giriş yapılıyor...
[10:46:56.387 N]
Invalid product key!
[10:46:56.704 N] Giriş reddedildi.
log bu işte.

Bu hatayı alıyorum keyimin olduğu mail attım ancak yardım etmediler l?tfen yardım bug?n bota bırakmazsa arena takımından atılacağım s?z verildiği gibi sorunumu ??zerseniz sevinirim.
Sayın kuti, key kontrol sitemize ?yeliğiniz varmı buddyauth.com? Eğer yoksa oraya ?r?n? alıken kullandığınız email adresinin aynısı ile kayıt olun! Burası ?nemli yani kesinlikle ?r?n? satın alırken kullanılan mail adresinin aynısı olması ?nemli. Orada size ait key leri g?rebilirsiniz...Yok g?remiyor iseniz veya başka bi problem yaşarsanız tekrardan bize d?n?n yardımcı olalım Saygılarımla...

evet orada adresim var ama yabancı forumda da belirtmiştim zaten support mail adresine [email protected] adresinden mail geleceğini. Sayfada keyimi g?rebiliyorum 2 g?n ?nesine kadar giriyordu ancak şimdi girmiyor.

evet orada adresim var ama yabancı forumda da belirtmiştim zaten support mail adresine [email protected] adresinden mail geleceğini. Sayfada keyimi g?rebiliyorum 2 g?n ?nesine kadar giriyordu ancak şimdi girmiyor.
Sayın kuti yapılan araştırma sonucu, tarafınızca yapılan ?demenin karar değişikliği sonucu hesabınıza geri ?evirilmesine karar verilmiş ve geri ?evirilmiştir.Bu demek oluyor ki mevcut kullandığınız key i?in hi? bir ?deme yapılmamış demektir bu sebepten dolayı key'iniz kullanıma kapatılmıştır!Size ?nerimiz ?deme yaptığınız aracı banka ile bağlantıya ge?ip detayları oradan temin etmeniz.

teşekk?rler hemen yeni bir key alacağım

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back