Sayın kuti, key kontrol sitemize ?yeliğiniz varmı buddyauth.com? Eğer yoksa oraya ?r?n? alıken kullandığınız email adresinin aynısı ile kayıt olun! Burası ?nemli yani kesinlikle ?r?n? satın alırken kullanılan mail adresinin aynısı olması ?nemli. Orada size ait key leri g?rebilirsiniz...Yok g?remiyor iseniz veya başka bi problem yaşarsanız tekrardan bize d?n?n yardımcı olalım Saygılarımla...Bu hatayı alıyorum keyimin olduğu mail attım ancak yardım etmediler l?tfen yardım bug?n bota bırakmazsa arena takımından atılacağım s?z verildiği gibi sorunumu ??zerseniz sevinirim.
Sayın kuti yapılan araştırma sonucu, tarafınızca yapılan ?demenin karar değişikliği sonucu hesabınıza geri ?evirilmesine karar verilmiş ve geri ?evirilmiştir.Bu demek oluyor ki mevcut kullandığınız key i?in hi? bir ?deme yapılmamış demektir bu sebepten dolayı key'iniz kullanıma kapatılmıştır!Size ?nerimiz ?deme yaptığınız aracı banka ile bağlantıya ge?ip detayları oradan temin etmeniz.evet orada adresim var ama yabancı forumda da belirtmiştim zaten support mail adresine [email protected] adresinden mail geleceğini. Sayfada keyimi g?rebiliyorum 2 g?n ?nesine kadar giriyordu ancak şimdi girmiyor.
Rica ederim.İyi G?nler..! Konu Kapatılmıştır!teşekk?rler hemen yeni bir key alacağım