What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

honorbuddy rf sorunu

Hyoma

New Member
hb şuan i?in rf lerde tam randımanlı ?alışmıyor hatta nerdeyse hi? ?alışmıyor uygun script in olmadıgı konusunda bi uyarı veriyor problem benden mi yoksa program dan mı kaynak lı acaba ?

View attachment 1128 2013-10-21 00.15.txt

d?zeltme : en son patch le gelen rf lerde digerlerin de de sıkıntı mevcut ama asıl problem son gelenlerde

rf derken ? Rdf den mi bahsediyorsun??? random dungeon finder? eğer ?yleyse ayarların d?zg?n yapıldığına emin misin ? bot ve genel ayarların ayroca oyunda herhgangi bir addon kullanıyomusun ?

rf = raid finder addon kullanıyorum fakat daha ?ncesinde de kullanıyordum yani ?alıştıgı d?nemdeki addonlar ile aynı ama yinede addon ları kapatıp denerim

Dene bakalım birde botuda 0 dan tertemiz bi yeni klas?re indirip dene ayarlar 0 lansın

pc den ss cektim yazıyı program ?zerinde g?r?nt?lemek i?in ama neden g?r?nm?yor anlamadım
bilmem ne sicrip bulunamadı gibi bi hata veriyor raid finder in tamamında degil ama

addonları kapattım denedim HB yi yeniden kurdum denedim sonuc gene aynı yeni raid ler i?in herhangi bi script yada profil eklenmemiş sanırım bot a

warcarft a gelen enson patch olan siege of orgrimmar raid lerinde kullanmak istiyorum

bot a g?ncelleme geldi ?alışan raid scriptleride ?alışmıyor artık

Hocam şimdi yeni versiyon ile senin problemin hala d?zelmedimi ? Dungeonbuddy ?alışmıyormu gerektiği gibi?? Yeni log dosyası eklermisin? ??nk? d?zeltilmiş olması gerekiyor bazı hataların yeni s?r?m ile

Anladığım kadarıyla party bot yapmaya ?alışıyosun dungeonda? Bu t?m hesaplar i?in client'lar aynı makineden mi başlatılıyor?

Rf girdigimde ?alışmıyor ise party bot veya raid bot u deniyorum genelde party bot ?alışıyor fakat combot bot gibi sadece atak yapıyor dungeonbudy deki gibi hareketli kısımlarda hareket etmeyip sabit bir şekilde dps yapıyor şuan m?sait degilim oldugumda log dosyasını y?kliycem

not : arada sırada da olsa party botta party ile birlikte hareket ediyor ?ok ama ?ok nadir oluyor bu işlem

log dosyası eklersmisin başka birine g?stermem gerekecek bu durumu g?ncel bi log eklersen iyi olur

Back