What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Honorbuddy hk Bilgi almak istiyorum ?

SystemFiles

New Member
Bu yeni a?ılan server'da karakterim var ve cok zor kasıyorum questlerle ben yokkende kasılmasını istiyorum bende mac var ama i?inde windows 7 de y?kl? oraya honorbuddy y?kleyip mac'ten wow ?alıştırabilirim uyumlu olurmu ?
Ban yeme riskim nedir ?
Nelere dikkat etmeliyim ? v.s bu gibi şeyleri bana anlatsa biri ?ok sevinirim :)

Aldıktan sonra sorun ?ıkıyormu yada en iyi wow oyun botu hangisi ?

1: Nac ile uyumlumu onu bilmiyorum, "Mac Download" varsa uyumludur...
2: 1 satin alinan lisens sadece 1 kere kullanabilirsin, yani Ayni programi Ayni sifre ile 1den fazla acamazsin. Sadece 1 karaktere baglanmaz. calistirdigin an hangi karakterde kullanmak istersen kullanirsin.
3: A - yakalanma riski elbette vardir. Dikkat etmen gereken su: Gunde kac saat kullandigin, misal gunde 20 saat acik birakirsin banlanma sansin cok yuksek olur.
B - Eger birileri seni durmadan Ayni seyleri yaptigini g?r?r ise Rapor eder ve blizzard seni takipe alir.
C: Eger bir yerde bug olurda durmadan Ayni hareketleri yaparsan saatlerce yine rapor edilir ve banlanirsin ve bunun gibi bi cok sey.
4: Sanirsam su anda bot?ta hata var. Benim bildigim su ana denk en iyi bot budur...

Umarim yardimci olabilmisimdir

Edit: Bu arada, ben sadece kullaniciyim, g?revli vs. degil :)

Back