What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Honorbuddy Ömür boyu muhabbeti ( ! )

kyosho007

New Member
Bayram hocam private mesaj attım ama burdan yazıyım usülü ile yapalım işimizi :D

Ömür boyu almıştık abimle şimdi yeni kural/sistem getirilmiş. ben 5 ay önce kullanabiliyordum ama şuanda süreniz bitti diyor. Aşağıda parantez içinde yazan şeyi yazıyor şuanda bu nedir acaba ? *** yaptığım kodu gizlemek için.

(( 4/13/2014 8:33:27 PM 2/15/2017 2:29:48 PM 31 1 *************** 3/18/2017 2:29:48 PM Fraudulent Europe Disable Tripwire ))

Merhabalar,

Geçtiğimiz birkaç ay içerisinde şirketimizi maddi olarak etkileyen birçok olay oldu, aşağıda vereceğim linkten detayları okuyabilirsiniz.

Bu olaylar ışığında elimizde 2 seçenek vardı ve biz bunlardan kolay olanını değil zor olanını seçtik ama bununda bir takım bedelleri olacaktı ve olduda gerek bizim gerekse kullanıcılarımız için.

İlgili konu:
https://www.thebuddyforum.com/deste...hearthbuddy-rboyu-kullan-lar-nemli-de-im.html

Back