What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Hesabım Banlandı yardım

Status
Not open for further replies.

Khanu

New Member
random bg 1 saat süre ile honor budy kullandım ban waweden önce accountum bu kadar kısa süre kullanmama ragmen banlandı bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim ingilizcem yok ticket atamıyorum yardım lütfen...

6 aylik ban yediyseniz yapabileceğiniz birşey yok ne yazıkki

ben anlamadım ban wave den önce mi ban yediniz yoksa ban wave ile mi ban yediniz?

Ozaman bg kaynaklı ve report edilmişssiniz. muhtemelen de 1 den fazla kişi report ettiği için dikkat çekmişsiniz. Şahsen ben Hb yi sadece leveling için kullanıyorum bazen gather içinde kullanıyorum. Nedense BG de çok ban yeniyor ama leveling olayında çok fazla ban yiyen insan görmedim. sanırım blizzard leveling olayı biraz meşakatli bir yol oldugu için göz yumuyrda olabilir. ama Bg yapıpta ban yemiyen neredeyse yok gibi. mutlaka bir gün ban geliyor.

Benim için o önemli değil hocam bana ingilizce cevap yazıp unban istiyorum ingilizcem yok nasıl bilet göndericem bilet lazım bana ingilizce

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Status
Not open for further replies.
Back