What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

HearthBuddy yardım

Status
Not open for further replies.

esinti

New Member
merhaba arkadaslar yenı katıldım aranıza ben hearthbuddy ıcın yardım ıstıcektım mesela 150 yapınca arenaya gırıp otomatık arena yapıyomu veya yaptıgımız decklerı en ıyı sekılde oynuyomu veya otomatık deck olusturuyomu tesekkurlr sımıden

Sen standart donanımla mı açıyorsun botu ? yani hiç birşey eklemeden değiştirmeden ?
Eğer öyle yapıyosan o kadar etkili olmaması normal aşağıdaki linkte hearthbuddy forumunu veriyorum içinde ilgi çekici pluginler,profiller,rutinler mevcut bunları botuna dahil ederek (tabi ücretsiz olanları) çok daha kullanılabilir yapaiblirsin...
https://www.thebuddyforum.com/hearthbuddy-forum/

attığın dosyalar mı çalışmıyor yoksa çalıştıramadın mı

attığın dosyalar mı çalışmıyor yoksa çalıştıramadın mı
silverfishi indirdim customdeck dıye klasor actım botun klasorune oraya attım ondan sonr ne yapıcam anlamadım bide en son postta You do not need to download this anymore it is a part of the HB program yazmıslar gerek yokmus heralde tam anlamadım ve plugıns veya rutıns bulamadım

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Status
Not open for further replies.
Back