What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

HBrelog

godgave

New Member
Honorboddy reloger indirdim sayfada yazan tortuge yide y?kledim fakat bilgisayarımda c# y?kl? olduğu icin bir t?rl? exeden calıstıramadım ne yapmak lazım c# kaldır demeyinde :D Arelog artık performans vermiyor s?rekli hata veriyor bağlanmıyor başka wow id sine bağlanıyor... calısan bir HBrelog linki verirmisinz

ARelog.exe'ye sağ tuş ile tıklayıp > ?zellikler > Uyumluluk > Bu programı y?netici olarak ?alıştır (yada bunun gibi birşey) işaretleyip tekrar denermisiniz ?

Denedim olmadı :) Y?netici olarak ?alıştıra bastığında da aynısı oluyor. wow acılıyor honorbuddy acılıyor fakat honorbuddy login yapmaya calıstığı zaman farklı bir wow hesabına bağladı yazıyor. Arelogu kapatıp kendim login olduğumda sıkıntı yok calısıyor ama 3 tane farklı wow hesabım var 3 farklı bilgisayarı s?rekli kontrol edemem ki :) Neden honorbuddy arelog ile bağlanırken farklı wow id sine bağlanmaya calısır b?y?k problem.

Last edited by a moderator:
Denedim olmadı :) Y?netici olarak ?alıştıra bastığında da aynısı oluyor. wow acılıyor honorbuddy acılıyor fakat honorbuddy login yapmaya calıstığı zaman farklı bir wow hesabına bağladı yazıyor. Arelogu kapatıp kendim login olduğumda sıkıntı yok calısıyor ama 3 tane farklı wow hesabım var 3 farklı bilgisayarı s?rekli kontrol edemem ki :) Neden honorbuddy arelog ile bağlanırken farklı wow id sine bağlanmaya calısır b?y?k problem.
Hatayı tespit edebileceğimiz bir log veya SS ?ekip bu konu başlığına koyarmısınız ?? bakalım ne oluyor

Bu hata kodu kafasına g?re değişiyor bu arada 3396 yazan yer bazen 318 bazen 22421 yazıyor.

Bu arada bilgisayarlardan tekindeki Arelog a b?t?n bilgileri doğru girmeme rağmen Wowu calısıtırıp bekliyor. Kullanıcı adını ve şifreyi girmiyor waiting for game idle yazıyor Arelog bildirim penceresinde de ama wow acılmış olmasına rağmen b?yle yazıyor.

Bu arada bilgisayarlardan tekindeki Arelog a b?t?n bilgileri doğru girmeme rağmen Wowu calısıtırıp bekliyor. Kullanıcı adını ve şifreyi girmiyor waiting for game idle yazıyor Arelog bildirim penceresinde de ama wow acılmış olmasına rağmen b?yle yazıyor.
godgave bu hatanın arelog ile alakası yok, bu direkt hb hatası...Yapmanız gereken Hb klas?r?nde bulunan Settings klas?r? i?indeki herşeyi silmek....birde bu yolla deneyin bakalım...

B?y?ks?n ?stadım oldu bu sefer :) bide diğer sıkıntımu ??zmen m?mk?nm?? oyunu a?ıyor ama giriş yapmıyor kullanıcı adı ve pw kısmında kalıyor ne yapsak?

hızlı cevap ver diyince t?rk?e karakterler cıkmıyo detaylı cevap verince cıkıyo :))

hızlı cevap ver diyince t?rk?e karakterler cıkmıyo detaylı cevap verince cıkıyo :))
Yazınızı yazdıktan sonra karakter ?ıkmazsa yazınıza edit post diyin sonra hi? bişey yapmadan tekrar save changes diyin d?zeliyor ama bu ge?ici bir ??z?m zaten bu problemi ?ok yakında ??zeceğiz...?teki probleminiz ile alakalı bu g?n i?erisinde size d?nerim...

godgave sanırım ikinci probleminin kaynağı relogger ayarların..Onları bi tekrardan kontrol edermisin yani ?yle g?r?n?yor....

HonorBuddy reloggerin linkini bulamadım ama Bayramcım yardımcı olman m?mk?nm? Arelog ger?ekten artık tat vermiyor...

?ğrenecem herşeyi işini elinden alacam bayram :))

Back