What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal

HB belirli bir süre sonra birden kapanıyor

Status
Not open for further replies.

hilmicansali

Member
Reaction score
0
Merhaba kolay gelsin ben yeni HB aldım ve lvl kasıyorum dunden bugune arada kapattıgım da oldu tabı 30 oldum ,fakat bu akşm botta bı sıkıntı oldu HB sımge durumuna gecıyor kullanırken ve bı bakıyorum ordan da kapatmıs bot kapanmıs oluyor
bunun sorunu nedır bır de svn kurdum kick's profile packlerini klasöre attım 12-58 profilini kullanıyorum tauren druidim var mı onerdıgınız yapmm gereken şeyler falan?
Buyrun usta bu da log,logu updateledımm

Attachments

Last edited:
bir de Kick's profile pack den 12-58 i load profile yapınca altta sureklı loading profile yazıyor fakat start yazısı gelıyor starta basıyorum bot baslıyor,botu kapatmasının nedenı loading profile bitmeden start dedigim icin midir? Fakat benn onu 1 saat akdar falan bekledım o kadar kucuk bır dosya boyutu kolay kolay yuklenemez mı yanı sabaha kadar tutmak mı gerekıyor ?

yükledim usta,ben bu gece yine acık bıraktım botu sabaha honorbuddy kapalıydı yıne neden kapanıyor sızce loading profile yazarken botu baslattıgımdan mı

hocam profili yüklemişsin bana log dosyası lazım botun klasöründe Logs isimli bi klasör var oradan alacaksın...
En güncel olanını verrirsen sevinirim

1-58 diye bi profil yok artık, 1-100 var...
Bunu da buddystore'dan ücretsiz temin edebilirsiniz...
Buddy Store

onu ordan indiremiyorum işte uyelıgımı gırıp ındırmeye calıstıgımda boyle bır hata verıyor '' Purchase failed. You don't own a key for Honorbuddy in your buddyauth account. Please make sure you are using the buddyauth account that your keys are bound to.'' Ayrıca 12-58 dıye bı profıle var usta yanlıs bılmıyorsm '' https://code.google.com/p/kicks-scr... Profile Pack/Classic/[H - Quest] 1-58 [Kick]' '' burdan ındırdım svn ındırdım sızın gosterdıgınız sıteden guncelledım sureklı bır de yıne de loading profile diyor sürekli baslatabılıyorum fakat sonra kapanıyor...

şimdi buddy storedan ındırdım load profile dedim buddy store dedım sectım 1-10 packını classıc e gelıp 12-58 ı sectım yıne aynı şey var 5 dkdır loading profile yazıyor start desem baslayacak fakat loading bitmiyor basmadan

Yazılı hata zaten açıklıyor olayı, giriş yaptığınız buddyauth hesabına bağlı bir key yok bu yüzden satın alma işlemi yapamıyorsunuz...
Buddyauth.com adresine keyi almış olduğunuz email adresi ile kayıt olun!
Kayıt olduktan sonra, bu kullanıcı adı ve şifre ile buddystore a giriş yapın ki, store sizin hesabınızda bir key tespit edip birşeyler almanıza imkan versin!

Hocm kızmana gerek yok hallettım buddyauthdan aldım ben 1-100 packını yıne aynı olay var

Status
Not open for further replies.
Back