Sayın Lisa, vakit ayırarak kafanızdaki bu g?zel soruları bizimle paylaştığınız i?in şahsım ve şirketim adına teşekk?r ediyorum..
Umarım sizin vesilenizle bir ?ok kullanıcı kafasındaki soru işaretlerine cevap alacak.
?ncelikle belirtmek isterim ki endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok!!!Bunlar olağan şeyler en son ?ıkan b?y?k WoW patchi ile oyun i?ersinde bir?ok bug,problem vs. ?ıktı ?oğunuz fark etmişsinizdir ve onlarda bu ninja patchlerle bu a?ıkları kapama eğilimindeler.Bu ne kadar zaman alır ne kadar s?rer tabi ki bizim elimizdede bir patch infosu gibi bir belge olmadığından yani ne zaman ne yapılacak şeklinde bir bildirge olmadığından, haliyle bizde hazırlıksız yakalanıyoruz.Ama dedim ya bu durumun fazla s?receğini zannetmiyorum zira her g?n bişeyleri değiştiriyorlar elbet sonu gelecek ve o zaman ben ve diğer programcı arkadaşlarım size tamamen temiz ve stabil durumda ?alışan HB sunmayı istiyoruz...HB mahrum olma,durdurulması vs gibi d?ş?ncelerden l?tfen kendinizi arındırın ??nk? biz k???lmek yerine b?y?me eğilimi g?steren bir şirketiz...Hatta buradan bazı yeniliklerimizinde m?jdesini size vereyim, alış veriş sayfalarımız t?rk?e oldu zaten biliyorsunuz ama ?ok yakında T?rkiye Android Store vs AppStore'da yeni uygulamalarımız ve oyunlarımız g?r?c?ye sunulacak,buna ilaveten mevcut botlarımız her ge?en g?n gelişim kaydetmekteler mesela World Of Tanks i?in olan botumuzun ?ok yakında yeni versiyonu ile tamamen t?rk?e olarak karşınızda olacak...Uzun lafın kısası geri adım atmamız gibi birşey s?z konusu değildir...Başka sorunuz,şikayetiniz,endişeniz,fikriniz var ise eğer,bana g?n?l rahatlığıyla ulaşabilir ve d?ş?ncelerinizi paylaşabilirsiniz...Saygılar....