Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Merhaba arkadaşlar . Bug?n yine g?ncelleme vardı yaptık yeni g?ncellemeyi fakat şimdi mining i?in a?ıyorum profili y?kl?yorum . Ama hi? bir şey toplamıyorum sadece ?ylesine u?uyuyor .
Sorun ne acaba ?
2 aydır aynı profili kullanıyorum . Bug?ne kadar bir sıkıntı yaşamadım . Ama başka profilde de denedim aynı sorunla karşılaşıyorum . İlk başlattığımda 1 2 tane topluyor ondan sonra hepsinin ?st?nden u?uyor.Profille alakalı değil b?y?k ihtimalle .
Hyoma sana s?yleidm bu raid iolayı senin başka hi? bir kimsede yok dostum... en azından bizim kulağımıza gelen elimize ulaşan bir log ss vs yok...senden başka...yani onu ??zmek i?in kendi y?ntemini dene hatta ne yap biliyomusun? arkadaşın falan varsa wow oynayan a? onun pc den gir snn account a botu oradan kuyr dene bakalım aynı hatayı alacakmısın
iyi bakalımda olayın eksik dosyadan kaynaklandığını pek zannetmiyorum...Bence windows s?r?m? ile alakalı bir durum yani windows compiler hb behaviorlarını nasıl normalde nasıl derliyor ise sende aynı şekilde derlemiyor olabilir