What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Gatherbuddy2 d?zg?n ?alışmıyor

Status
Not open for further replies.

evren

New Member
Merhaba arkadaşlar . Bug?n yine g?ncelleme vardı yaptık yeni g?ncellemeyi fakat şimdi mining i?in a?ıyorum profili y?kl?yorum . Ama hi? bir şey toplamıyorum sadece ?ylesine u?uyuyor .
Sorun ne acaba ?

bot config den bi kontrol et toplaması gereken şeyler işaretli olmayabilir

kullandıgın prifilde bi sıkıntı olabilirmi tek seferlik başka bi profilde dene istersen

2 aydır aynı profili kullanıyorum . Bug?ne kadar bir sıkıntı yaşamadım . Ama başka profilde de denedim aynı sorunla karşılaşıyorum . İlk başlattığımda 1 2 tane topluyor ondan sonra hepsinin ?st?nden u?uyor.Profille alakalı değil b?y?k ihtimalle .

bende de benzeri bişey olmuştu ve sorunu bot config ile ??zm?şt?m

genel bir sorun herhalde . Şu anda yabancı foruma bakıyorum da orda da yazmış bir ?ok kişi.

benim raid işi yalan oldu bari senin iş ??z?lse ( taş attım ama bakalım denk gelcekmi )

Hyoma sana s?yleidm bu raid iolayı senin başka hi? bir kimsede yok dostum... en azından bizim kulağımıza gelen elimize ulaşan bir log ss vs yok...senden başka...yani onu ??zmek i?in kendi y?ntemini dene hatta ne yap biliyomusun? arkadaşın falan varsa wow oynayan a? onun pc den gir snn account a botu oradan kuyr dene bakalım aynı hatayı alacakmısın

kullanan diger arkadaşlarıma bi danışim bakalım bende g?r?nen eksik dosyalar onlarda varmı

iyi bakalımda olayın eksik dosyadan kaynaklandığını pek zannetmiyorum...Bence windows s?r?m? ile alakalı bir durum yani windows compiler hb behaviorlarını nasıl normalde nasıl derliyor ise sende aynı şekilde derlemiyor olabilir

Yeni g?ncelleme gelecek merak etmeyin... gelen şikayetler inceleniyor ve farklı koşullarda deneniyor

Sent from my SM-N9005 using TheBuddyForum mobile app

Status
Not open for further replies.
Back