What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Dungeon Budy Hakkında Yardım

Status
Not open for further replies.

huhe

New Member
Arkadaşlar dungeon budy de random hc dungeon yaptıgımda itemlere roll atmıyo hi? birisine ve lfr (raid finder) yapmak i?in aratıyorum sıra alıyo raid e giriyo ama bekliyo hi? bişey yapmıyo kıpırdamıyo bile :)).

Hayırlı geceler huhe, Tam olarak ne gibi hic bişey yapmıyor acaba ?
Arkadaşlar dungeon budy de random hc dungeon yaptıgımda itemlere roll atmıyo hi? birisine ve lfr (raid finder) yapmak i?in aratıyorum sıra alıyo raid e giriyo ama bekliyo hi? bişey yapmıyo kıpırdamıyo bile :)).

dungeon budy de random hc dungeon yaptıgımda itemlere roll atmıyo hic birisine ne need ne greed nede başka bişey yapmıyo
2. si lfr (raid finder) yapmak icin aratıyorum sıra alıyo raid e giriyo ama bekliyo hic bişey yapmıyo kıpırdamıyo bile.

daha başka nasıl acıklayabilirim bilemedim :D

lfr ye girince yazanlar

[DungeonBuddy 435]: No script found for dungeonId: 529
[DungeonBuddy 435]: No profile found for dungeonId: 529

Last edited:
[DungeonBuddy 435]: No profile found for dungeonId: 529[/QUOTE]
yazdigin gibi script bulamiyor, scriptler icin kendin araman gerekir, yada birileri yapincaya kadar beklemelisin :p

o zaman lfr yapmıyo bot diyosunuz sizde de yapmıyo yani hic denedinizmi ?

Last edited by a moderator:
Sayın huhe, Dungeonbuddy bot ayar ekranından girmek istediğiniz dungeonları(Primary/Secondary) seklinde seciniz ve ?yle deneyiniz..Olmaz ise Dungeon Scripts\Burning Crusade\Dungeons\Slave Pens Heroic.cs dosyası ile \Dungeon Scripts\Cataclysm\Dungeons\Deadmines Heroic.cs. dosyalarınız siliniz ve tekrar deneyiniz.
dungeon budy de random hc dungeon yaptıgımda itemlere roll atmıyo hic birisine ne need ne greed nede başka bişey yapmıyo
2. si lfr (raid finder) yapmak icin aratıyorum sıra alıyo raid e giriyo ama bekliyo hic bişey yapmıyo kıpırdamıyo bile.

daha başka nasıl acıklayabilirim bilemedim :D

lfr ye girince yazanlar

[DungeonBuddy 435]: No profile found for dungeonId: 529

yok denedim yine aynı yanlız ben dungeon yaparken değil raid finder yapmak isterken bu hatayı alıyorum. dungeon yaparken tek sey d?sen item lara hic bir şekilde roll atmaması roll bitimine kadar bekliyo ise yarar item d?ssede d?smesede. raid finder da raid e giriyo ve yazdıgım hata yazıyo botta kıpırdamıyo ?ylece duruyo. Malesef ki su an g?rd?m msv haric diğer raidlerin cs dosyaları yok sebep bu sanırım diğer arkadaşında dediği gibi.Teras ve hofun cs dosyalarını nerden bulucam ben yav :D .

Last edited:
Roll olayı icin AutoEquip2 eklentisini kullanıyorsun sanırım? Oradan "Roll on Loot" se?eneğinin True olduğundan emin olurmusun
yok denedim yine aynı yanlız ben dungeon yaparken değil raid finder yapmak isterken bu hatayı alıyorum. dungeon yaparken tek sey d?sen item lara hic bir şekilde roll atmaması roll bitimine kadar bekliyo ise yarar item d?ssede d?smesede. raid finder da raid e giriyo ve yazdıgım hata yazıyo botta kıpırdamıyo ?ylece duruyo. Malesef ki su an g?rd?m msv haric diğer raidlerin cs dosyaları yok sebep bu sanırım diğer arkadaşında dediği gibi.Teras ve hofun cs dosyalarını nerden bulucam ben yav :D .

Hımm evet saol demek sorun buymuş. Şimdi tek sıkıntım raid finder yapamamak :D .

ek dosya vereyim dedim gitti yeni konu actı.Sorun su ki msv nin ilk 2 lfr sini yapıyo diğerlerini yapmıyo bununda sebebi sanırım cs dosyalarınında olmaması. Bu arada diğer konuyuda silersen cok makbule gecicek :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back