R redick61 New Member Joined Jan 21, 2013 Messages 17 Reaction score 0 Jan 28, 2013 #1 Arkadaşlar demonbuddy actığımda diabloda kasmalar oluyor. Bot ile kullanmamız gereken belirlenmiş grafik ayarları varmı ? şimdiden teşekk?rler.
Arkadaşlar demonbuddy actığımda diabloda kasmalar oluyor. Bot ile kullanmamız gereken belirlenmiş grafik ayarları varmı ? şimdiden teşekk?rler.
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Jan 28, 2013 #2 redick61 said: Arkadaşlar demonbuddy actığımda diabloda kasmalar oluyor. Bot ile kullanmamız gereken belirlenmiş grafik ayarları varmı ? şimdiden teşekk?rler. Click to expand... Sayın redick61, D3 grafik ayarlarından Display:Windowed olarak ayarlımı? ve aynı men?den Max Foreground FPS ile MaxBackground FPS değerlerini 60 seviyelerinde tutarak deneyiniz.
redick61 said: Arkadaşlar demonbuddy actığımda diabloda kasmalar oluyor. Bot ile kullanmamız gereken belirlenmiş grafik ayarları varmı ? şimdiden teşekk?rler. Click to expand... Sayın redick61, D3 grafik ayarlarından Display:Windowed olarak ayarlımı? ve aynı men?den Max Foreground FPS ile MaxBackground FPS değerlerini 60 seviyelerinde tutarak deneyiniz.
R redick61 New Member Joined Jan 21, 2013 Messages 17 Reaction score 0 Jan 28, 2013 #3 Tamamdır fps ayarları cok d?ş?kt? y?kselttim eskisine g?re cok fark etti biraz takip edeyim bakalım. Teşekk?r ettim
Tamamdır fps ayarları cok d?ş?kt? y?kselttim eskisine g?re cok fark etti biraz takip edeyim bakalım. Teşekk?r ettim
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Jan 28, 2013 #4 redick61 said: Tamamdır fps ayarları cok d?ş?kt? y?kselttim eskisine g?re cok fark etti biraz takip edeyim bakalım. Teşekk?r ettim Click to expand... Rica ederim efendim umarım olumlu sonu? almışsınızdır...
redick61 said: Tamamdır fps ayarları cok d?ş?kt? y?kselttim eskisine g?re cok fark etti biraz takip edeyim bakalım. Teşekk?r ettim Click to expand... Rica ederim efendim umarım olumlu sonu? almışsınızdır...