What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal

Demonbuddy aldım fakat ayarlarını yapamıyorum

Status
Not open for further replies.

buraklik

New Member
Reaction score
0
Başlıktada belirttiğim gibi ?r?n? satın aldım ancak ayarlarını yapmayı bilmiyorum.Kullanma kılavuzunu defalarca okumama rağmen profil ve trinity konusunda hi?birşey yapamadım.Ayrıca kullanım klavuzundaki g?sterilen program fonu beyaz olan farklı bir program.Benim indirdiğim ise siyah fon renkli bir program.L?tfen yardımcı olunuz

sanırım size mail aracılığıyla ulaşmıştık efendim...Posta kutunuzu kontrol edermisiniz ??? Yok faydasını g?remediyseniz l?tfen tekrardan bana PM atınız yarın..

selamlar
1 günük denem sürümü aldım ama ne yazıkki ayarları bir türlü yapamadım. oyuna giriyor ama belli bir süre sonra aynı yerde dönüp duruyor karakter. altınları toplamıyor. invertoy dolunca boşaltmıyor. ayarlarda yarıdmcı olabilriseniz 1 aylık sürüm almayı düşünüyorum. ilginize alakanıza şimdiden tşkler

bayram üstadım szin videoları ezberledim. ama yapamadım. sizden ricam size bir şekilde ulaşmam lazım.ulaşabilirsem siz çözebilirsiniz

aldığım 1 saatten beri bende ayarları yapamadım kafayı sıyırdım bir el atsan süper olur bayram :)

Status
Not open for further replies.
Back