V volkan12copy New Member Joined Nov 16, 2014 Messages 10 Reaction score 1 Nov 23, 2014 #1 toplama ayarlarına geldim orada öge kuralları var orada bir dosya göstermem gerek lvl 12 basit item leri nasıl toplarım ?
toplama ayarlarına geldim orada öge kuralları var orada bir dosya göstermem gerek lvl 12 basit item leri nasıl toplarım ?
V volkan12copy New Member Joined Nov 16, 2014 Messages 10 Reaction score 1 Nov 24, 2014 #2 volkan12copy said: toplama ayarlarına geldim orada öge kuralları var orada bir dosya göstermem gerek lvl 12 basit item leri nasıl toplarım ? Click to expand... Tamam varmış konu kilit lütfen Eklentilerde Üzerine tıklayıp öyle yapıyoruz ayarı daha çok iyi oldu şimdi artık takilmiyor çünkü daha önce tek adım atıp duruyordu
volkan12copy said: toplama ayarlarına geldim orada öge kuralları var orada bir dosya göstermem gerek lvl 12 basit item leri nasıl toplarım ? Click to expand... Tamam varmış konu kilit lütfen Eklentilerde Üzerine tıklayıp öyle yapıyoruz ayarı daha çok iyi oldu şimdi artık takilmiyor çünkü daha önce tek adım atıp duruyordu
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Nov 24, 2014 #3 Kapatılmıştır..