V vengeful New Member Joined Nov 6, 2012 Messages 17 Reaction score 0 Sep 25, 2013 #1 Oncelikle selamlar diyeyim. Bugun gelen updatten sonra honorbuddynin update edılmesı gerekıyor dıye bır hata cıkıyor. Ne zaman gelır acaba bu ubdate ?
Oncelikle selamlar diyeyim. Bugun gelen updatten sonra honorbuddynin update edılmesı gerekıyor dıye bır hata cıkıyor. Ne zaman gelır acaba bu ubdate ?
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Sep 25, 2013 #2 Sıradan patch day, merak etme fazla gecikmez takipte kal forumu
V vengeful New Member Joined Nov 6, 2012 Messages 17 Reaction score 0 Sep 25, 2013 #3 Bu saate kadar kalmıyordu normalde ya
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Sep 25, 2013 #4 eee biraz bekleyin ya Kolay değil bu işlerde sonu?ta ayrıca daha hen?z 5.4 ten tam olarak hazır değildik onun ?zerine birde bu gelince Ama merak etmeyin bug?n yarın gelicek key
eee biraz bekleyin ya Kolay değil bu işlerde sonu?ta ayrıca daha hen?z 5.4 ten tam olarak hazır değildik onun ?zerine birde bu gelince Ama merak etmeyin bug?n yarın gelicek key
V vengeful New Member Joined Nov 6, 2012 Messages 17 Reaction score 0 Sep 25, 2013 #5 TUh ya ANkaraya yola cıkıcam gıtmeden botu kurayım dıyordum hala gelmedı kendısıne pehh pehh Acaba burdan yaza bılırmısınız duzelınce ? Sureklı sızı takıp edıyorum bayram efendı Merak edıyorumda burdurla bır baglantımı var acaba ?
TUh ya ANkaraya yola cıkıcam gıtmeden botu kurayım dıyordum hala gelmedı kendısıne pehh pehh Acaba burdan yaza bılırmısınız duzelınce ? Sureklı sızı takıp edıyorum bayram efendı Merak edıyorumda burdurla bır baglantımı var acaba ?
Bayram15 Active Member Joined Jan 4, 2013 Messages 1,800 Reaction score 1 Sep 25, 2013 #6 Yok valla Facebook sayfammzı takip et oradan anlık alırsın ileti g?ncelleme geldiğinde