What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Buddyproduct facebook sayfası

Status
Not open for further replies.

Bayram15

Active Member
Merhaba dostlar,

Fırtına öncesi sessizlik misali büyük bir sessizlik içerisindesiniz? :) nasılsınız iyimisiniz tatiliniz nasıl geçiyor sıkıntı varmı ürünler ile alakalı ?

Konumuza dönecek olursak;
Bazı arkadaşlarımızın facebook sayfamızdan destek almaya çalıştığını görüyorum, tabi bize ulaşmak için iyi bir kaynak olabilir facebook lakin buna gerek yok biz zaten her daim buradayız bir sıkıntınız olduğunda facebook üzerinden değil de buradan bize gönül rahatlığıyla ulaşabillirsiniz.

Ama bu facebook sayfamızı beğenmeyin demek olmuyor elbet, geçerken bir beğen düğmesine tıklarsanız seviniriz :)

https://www.facebook.com/BuddyproductsTurkiye/

Uzun zamandır bota girmiyordum bu gün bir gireyim dedim ve 5 güncelleme yaptıktan sonra oyunu göremedi sebebi giriş şekli filanımı değişti

Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!! :)

Status
Not open for further replies.
Back