@kvancozsy iyi işte cep telefonunun yanında basic aksesuarlarını veriyorlarsa bizimde bota dahil ettiğimiz direkt olarak bot yapmanıza etki eden eklentiler mevcut...Bugün internetten bir yazılım aldığınızda kaç tanesi yanında yüklü eklenti ile geliyor ?
@koncuk sen bizim dünkü müşterimiz değilsin firmamızın nereden geldiğini az çok biliyorsun, botu uzun zamandır kullanıyorsun biz ne patch'ler gördük herkes bu sefer tamam bot yapılmayacak durdurulacak vs dedi biz durduk mu? Bize güvenip güvenmememek sana kalmış hiç kimseyi zorla birşey yaptırmıyoruz yaptırmayacağızda!
Arkadaşlar biraz realist olalım, bu projeyi bu sistemi getirmemizin sebebi o eklentileri profilleri yapan insanlarda rahat yoldan para kazanabilsinler! Ben size açıklayamadım sanırım, bunu yapmamızdaki amaç para kazanmak deil zaten parayı biz kazanmıyoruz, sadece daha önceden insanlar bu işleri yine yapıyorlardı yani üst düzey profilleri vs.. başka sitelerde el altından satıyorlardı gerek donate yöntemiyle gerekse paypal yöntemiyle yürüyordu bir şekilde bu sistem...Ama o şekilde birçok kişinin madur olduğunu gördük birçok şikayet aldık ve duruma el attık.İstedik ki bir site yapalım millet ürününü orada burada satacağına gelsin bizim sayfamızda satsın alanda kendini rahat hissetsin satanda...Sonuçta bu botun işinede geliyor bir yerde, developer ne kadar iyi iş çıkartırsa bot o kadar çok satılıyor ve o kadar daha çok kullanışlı hale geliyor, ve bu böyle devam ettiği sürece hem developer daha kaliteli işlere imza atıyor hemde bot daha kullanışlı hale geliyor...Sizi anlıyorum önceden raid profillerini vs ücretsiz temin ediyordunuz ama o şekilde birtek siz memnun kalıyordunuz bu işten çünkü adam saatlerce oturmuş düşünmüş o profili yazmış bugün bi eklenti tasarlamak kolay iş değil! ve sonuçta adamın cebine hiç para girmiyordu önceden...ama şimdi emeğinin karşılığını en azından alıyor...
Fiyat konusunda size defalarca söyledim bizde pek hoşnut değiliz, biz zaten uyarılarımızı yapıyoruz onlara "bak bu ürün bu fiyata satılmaz!" şeklinde ama adam "ben bunu yapmak için neler çektim alan bu fiyata alsın!" dediği sürece yapabilecek birşey yok! Sonuçta kendi hürriyeti adamın istediği fiyata satar yada hiç satamaz elinde patlar...Türkiye için oldukça yüksek fiyatlar farkındayım keşke öyle olmasa ama yapacak birşey yok...Birde bu tarz pahalı eklentileri yapanlar şöyle düşünüyorlar, bu eklentiye adam 150€ verecek ama ondan sonra bunu 10-15 hesapta kullanacak...15 tane hesabı olanda o eklentinin parasını rahat rahat çıkartabilir...mantık bu...anlayışlı olalım lütfen !