What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

bot ayarı yapmam lazım bana anlatıcak varmı yardım lütfen

Hangi bot ne tür ayar yapmanız gerekiyor ?? Botlar zaten otomatik olarak ayarlı geliyor bir çoğu

Hangi bot ne tür ayar yapmanız gerekiyor ?? Botlar zaten otomatik olarak ayarlı geliyor bir çoğu
demonbuddy trinity di onu yaptım EZUdater den ama Act 5 Bounties yapmıyor Using Waypoint. Number:55 diyor. bide QuestTools ayarları olmuyor eklentiler kısmından QuestTools ayar diyince yukarda 2 secenek cıkması lazım cıkmıyor ben bu >>> https://www.thebuddyforum.com/demon...er/225946-download-adventurer-1-3-4-27-a.html yapmak istiyorum yapıyorum bi kere oldu trinity ayarlarını yapmaya calısırken nasıl yaptıhımı bilmiyorum sonra tirinity ayarlarını yaparken bozuldu demon sildim kackere yükledim bu olmustu ama genede ayarları 20 lvl gr rifte giriyordu kısacası diyer herseyi hallettim boza yapa ama QuestTools ayarlarını yapamıyorum bastada yazdım Act 5 Bounties bide bu 2 tane yardımcı olurmusunuz ben from islerindne anlamam ingilizcede yok

teamviewer ile bağlanmam mümkün mü size o şekilde daha iyi yardımcı olabilirim sanırım ?

teamviewer ile bağlanmam mümkün mü size o şekilde daha iyi yardımcı olabilirim sanırım ?
olur fakat faceden ekleye bilirmisiniz yada skyptan böyle her zman bakamıyorum froumdan anlamam olurmu özelden yazarmısınız ?

Back