What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

boddy store sorunu

Status
Not open for further replies.

koncuk

New Member
BODDY STORE DEN BANA YARAYABİLECEK OLANLARI İNDİRİP YÜKLEDİM
O günden beri sıkıntı yaşıyorum tekrar nasıl sileriz

Authentication failed. hatasından bota giremiyorum
o yüzden göremiyorum

MSVCP110.dll hatasından louncher hatası veriyor oyunu açmıyor direk honorbuddy den açıyorum oda direk Authentication failed.

0x80070490, normal yüklemede zaten bu hatayı alıyorum zipi yükledimmide yukardaki hataları bu aralar bu bot çok kötü oyundanda değil kurulumda daha başarısız artık umursamamayamı başladılar botu anlayamadım nası olsa sattık paramızı aldık diye yoksa...

Sayın koncuk,
botun iyiliği kötülüğü göreceli şu sıralar size kötü çünkü istediğinizi yapamıyorsunuz,bakın ben size dün sabah cevap vermişim siz anca cevap vermişsiniz bana biraz daha takipçi olsanız forumu demekki sorunlarınızı daha hızlı çözücez..
Ayrıca konu açtığnızda normal prosedür şu şekilde işler;
Konuyu açarsınız şikayetinizi anlaşılır bir dille anlatırsınız ve şikayetinizi içeren bir log dosyasını bottan alıp konunuza eklersiniz bizde sorunu çözmeye çalışırız...
Ben müleccim değilim 3 kelimeden ne sıkıntı yaşıyorsunuz anlayayım..
Lütfen anlayışlı olun biraz, anlatığınız duruma sebep olabilecek bir dünya problem yaşıyor olabilirsiniz.
Soruna gelecek olursak,
MSVCP110.dll dosyası bilgisayarınızda eksik dosya olduğunu gösterir bunun botla hiç bir alakası yok bu isimli dosyayı indirip system32 içerisine kopyalayın hata ortadan kalkar.
Auth... Failed hatası ise genelde antivirüs varsa açık veya güvenlik duvarı açık ise karşınıza çıkar.
Eğer bunlar kapalı ise hosts dosyası içerisinde auth serverlara bağlanmanıza engel olan satır veya satırlar varmı kontrol edin eğer varsa silip kaydedin..
Yinede olmazsa benimle irtibata geçip teamviewer aracılığıyla size yardımcı olmama izin verin...

Botu sattık dahada ilgilenmeyelim gibi düşünceleride atın kafanızdan böyle birşey yok olamazda!!!

Last edited:
dediğin gibi bulup yükledim dll dosyasını bu sefer 0xc000007b başlatılamadı hatası aldım.

launcherdan değilde oyunu başlatıp hb.exeyle açtığımdada bu geliyor.
Flightor's default blackspots could not be loaded!
'Styx.Pathing.FlightorNavigation.BlackspotManager' tür başlatıcısı özel durum döndürdü.

Status
Not open for further replies.
Back