Açıkçası ben bot u hiç bir zaman para kazanma amaçlı kullanmadım. Casual bir oyuncuyum.Çogu zaman vakit sorunu yaşıyorum bu sebeple honorbuddy satın aldım be kullanıyordum. Bildiginiz gibi son dönem oyuna token sistemi eklenmişti ,bende neredeyse bütün gold u token e yatırıp yaklaşık 1 yıl uzatmıştım acc yi. Bİrde şu var don dönem oyun inanılmaz sıkıcıydı WOD dedik bagrımıza bastık ama adamlar garrison sayesinde en sıkıcı expansion ı çıkardılar. World te kimse yok. kimse garrisondan çıkmıyor. Garrison a Action house ve abnka kuran bile var ne diye çıkacak adam. Haliyle bende acaip sıkılmıştım . benden çok BOt oynuyordu son dönem. Kısacası ban yedigime de çok üzülmedim
Blizzard ilk başta kendi yaptıgı hataları düzeltsin belki çogu kişi bilmiyordur. Bir sonraki expansion da Garrison sistemi kalkıcak mesela ne diye koydun ,ne diye kilitledin onca oyuncuyu, ne diye kaldırıyorsun ? O yüzden blizzard birazda kendi itti bunca insanı BOT kullanmaya dile kolay bakın 1.5 milyon hesaptan bahsediliyor! Hadi bunların 200k sı kullan at RAF acc olsa . 1.2 milyon hesap diyelim. ! 1.2 milyon kişi bot kullanıyor. Bot kullananların sayısının bu rakamlara ulaşması Bizim degil blizzard ın suçu! Başka oyunlar 1milyon oyuncu barajını aşarsa 40 gün 40 gece düğün yapıyor. WOW da 1 milyondan fazla oyuncu BOT kullanıyor
Haliyle sen oyunu buakdar sıkıcı bir hale getirirsen . birde üstüne oyunu token sistemi ile beleşe getirirsen millet te BOT kullanır tabi.