What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Başka bir hesaba gold aktarımı

Status
Not open for further replies.

sorcares

Member
Merhaba Gold farmladıgım hesaptan main hesaba gold aktarmak istiyorum miktar cok ciddi bi miktar oldugu için banlanma rizki olmadan nasıl aktarmalıyım bi bilgi verebilirmisiniz.Banlanma riski olmadan gold satısı yapanların nasıl aktardığını bilmiyorum ,bağzı yerlerde format atmak gerektiği yada farklı pcden ve aynı ip lokasyonunda (aynı ip değil) olması gerektiği gbi yazılar okudum hatta guild le gold transferi yapanlarda var.Gold farm yapan hesap banlandığında başka hesapla gold farma devam edip aktarmaya devam etmek istiyorum.Yanı kısacası surekli olarak farklı hesaplardan gold aktarma işlemini güvenli olarak nasıl yaparım? bu konuda kesin bilgi verirseniz sevinirim banlanma riskini göze alamam. Ayrıca gold satmak için değil dediğim gibi sadece main hesabımda kullanıcagım için soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Last edited:
o kadar ciddi goldu botlamı yaptın nasıl yaptın bende yapmak isterim yardımcı olmak istersen eğer

birde kendi accountunda bir karaktere aktamak istersen eğer meblağ önemli olmadan istediğin kadar maille gönderebilirsin yok eğer başka bir accounta göndericeksen trade etmen senin için hayırlı olacaktır mailler başka accounta gönderilirken kontrol ediliyor.

Last edited:
skinnig mining aynı yerde farmlayıp ve rare item disenchants ii para bırakıyor biyandan farm yaparken biyandanda bg tan dusen honor itemlerini kırıyorum ayrıca farm yaptıgım spottta rare bossların olmasıda artı güzellik.solo raid te farmlayabilirsin daha birsuru yontemı var aslında bilindik şeyler.Hesap bir gün banlanacak banlanmadan aktarmak istedim.trade ederek ban riski varmıdır peki? main accounta bse olmasını istemiyorum.

bilfiğim kadarıyla banladılarmı hesabı banlıyorlar ama inan bana bu bot banlatıcak bir bot değil sadece dikkat etmen gereken botun desteklediği profillerle bot yaptırman

Kapatılmıştır...
Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Status
Not open for further replies.
Back