What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
Status
Not open for further replies.

vkaplan06

New Member
Reaction score
0
arcbuddy yi yüklüyorum bir kez acılıyor işim bitip kapatınca arcbuddy baslangıc butonu kayboluyor sebebi nedir acaba
ss göndermeyi beceremedim

Last edited:
AB kapatılırken bazen windows altında işleme devam edebiliyor takılıyor yani, görev yöneticisinden de kontrol edebilirmisiniz bot'un tamamen kapandığını.

hayır sorunumu tam manasıyla anlatamadım sanırım bayram kardeşim ss koymayı bilmiyorum ama su sekilde anlatayım ab kısa yolu kayboluyor ve ab yi tekrar calıştırmak için komple silip tekrar yüklemem gerekiyor bu yüklemede tek seferlik açılıyor kısa yol butonu kayboluyor

hmm bir antivirüs vakasına benziyor windows 7 mi 10 mu hangisi var sizde ? ve de varsa antivirüs'e ab için bir ayrıcalık tanıyın yada kapatın bot yapmadan önce bakalım.

antivirüs programını sildim bayram kardeşim ab için gerekli programları sildim yeniden yükledim ama yinede aynı hatayı veriyor her seferinde ab yi komple silip dowland edip kurmam gerekiyor bu sekilde çalışıyor ab yi kapattıgım zaman bir daha açamıyorum

Size teamviewer bağlantısı yapmam mümkün mü bugün gün içerisinde

tabiki özel mesaj atalım ama ben aksam 6 dan sonra evde oluyorum ne zaman görüşürüz olmadı ts adresi vereyim orada görüşsek olurmu bayram kardeşim oradanda bağlantı saglarız

özel mesaj atamıyorum sana sana zahmet nasıl atacagımı söyle ben sana ts adresi vereyim oradan teamviewer le baglanırsın olurmu

K bakmayın dün izinliydim o yüzden foruma pek bakamadım ben size özel mesaj atıyorum oraya teamviewer bilgilerini cevap olarak yazın lütfen müsait olduğunuzda

bayram kardeşim sözleşelim belirli bir saate bağlanalım olurmu aksam 18:30 dan sonra ben müsait senin için uygun bir saat varsa söyle o saate teamviewer ile bağlan

Status
Not open for further replies.
Back