Dünden beri bana ulaşamadın ve olay bitirdin kafanda öyle mi?
Bizim özel bir sıkıntımız olamaz mı ? Sağlık olur,ailevi olur? İzin yapamazmıyız biz ? 7/24 oturum senin yazmanı mı bekleyeceğim ben?
O akşam sana söyledim o botu yapan kişi sana bağlandı o adamın söylediği şu "muhtemelen sorun müşterinin bilgisayarında, söyle kendisine bilgisayarına format atsın, çünkü görünürde birşey yok ama tankleader'ı engelleyen bir korsan yazılım veya dos altında çalışan bir virüs olabilir en sağlıklı yöntem yeni windows" bana ilettiği mesaj bu ve kendisi bu mesajın aynından sanada yazmış biraz zahmet edip okusaydın anlardın...Olay öyle ingilizce mesaj bıraktı çekti gitti kadar kolay değil senin düşündüğün kadar...Ayrıca sorunun nerde olduğunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok al KEY ini git bir arkadaşına wot oynayan indir tankleader ı hata verirse gel yine konuşalım...
Normalde senin anlattığın zihniyette bir firma olsak biz şu yorumunu silerim insanlar görmesin diye senide banlarım olur biter... Ama ne biz böyle zihniyetle çalışan bir firmayız nede hiç bir müşteri böyle bir davranışı hak eder...
Bunuda geçtim, Tankleader'ı kullanan günlük nereden baksan 200k 300k insan var ve bunların 3-4 tane'sinde bot kaynaklı sorun yaşanıyorken, bizim senin söylediklerine bakarak bot üzerinde hata aramamız çok mantıksız...Çünkü ortada zaten çalışan ve insanlar tarafından kullanılan bir uygulama var, bu sende çalışmıyorsa sorunun kaynağı açık ve nettir...Biz elimizden geleni denedik teamviewer üzerinden ama yapabileceğimiz bu kadardı..Yani botu geliştiren adam sana çözüm bulamamış benden tam olarak beklentin nedir anlayamıyorum...Ayrıca bu güne kadar gündelik hayatta kullandığın hangi hizmetten teamviewer aracılığıyla destek aldın ki bizi kötülüyorsun? Biraz realist olalım...Öyle lafı koyup gitmekle olmuyor bu işler...
İade konusuna gelince
[email protected] adresine gönder ticket anlat derdini "aldım botunuzu bende çalışmadı iadesini istiyorum de" paranı al geri bu kadar basit...
Biz bu güne kadar 20 30 euro için hiç kimseyi madur etmedik ve etmeyeceğizde, extra günse gün, iade ise iade ne gerekiyorsa yaptık ve yapmayada devam edeceğiz...Sende an itibarıyla bizim müşterimizsin madem memnun değilsin bottan iste iade'ni ödensin paran geri!
Ama olayı kitleselleştirmeye çalışma bu şekilde sanki biz dolandırıcıymışız gibi...Bizi bilen biliyor zaten 3-5 aylık bir oluşum değiliz biz...