What's new
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Visit Resources
  • Visit Downloads
  • Visit Portal
RebornBuddy Forums

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

erd3m

New Member
Merhaba,

botla beraber gelen standar profilleri kullanıyorum.

Altın toplamıyor
Legendary itemleri satıyor yada kırıyor.

Ayarlarını yaptım ama buna rağmen hala legendleri satıyor yada kırıyor. Ayrıca exp kasmak istiyorum paragon için ama bounty yada quest de mob kesmeden devam ediyor. Ne yapmam gereki,yor yardım ederseniz sevinirim.

saygılarımla.

Trinity'de pickup ayarları vardır o ayarlar tahmin ediyorum ki ya kurcalanmış ya da başka bir problemden ötürü değişmiş..
Plugins > Trinity > İtems >Pickup kısmını bi incelerseniz bakalım dediğim gibi mi yoksa başka bir sıkıntı mı var.

Trinity'de pickup ayarları vardır o ayarlar tahmin ediyorum ki ya kurcalanmış ya da başka bir problemden ötürü değişmiş..
Plugins > Trinity > İtems >Pickup kısmını bi incelerseniz bakalım dediğim gibi mi yoksa başka bir sıkıntı mı var.

Sanırım başka bir sıkıntı vardı. Update den sonra düzeldi fakat act 5 de bounty kasarken sürekli takılıyor.

takıldığı kısımları log dosyası yükleyerek gösterirsen çok daha iyi olur en azından elimde log olmuş olur geliştiricilere gösterebileceğim.

Log atmamış takıldığı yerleri ama act5 de nerede olursa olsun herhangi bir kapıya geldiğinde ;
[Adventurer][EnterLevelArea] Searching
[Adventurer][EnterLevelArea] Moving
[Adventurer][EnterLevelArea] Moving

yapıyor. Örnek olarak ekran görüntüsü,
9aplqx.png

Bot ayarlarının düzgün yapıldığından emin misiniz? Çünkü demonbuddy patch geldiğinde eğer önceki patch'den ayarlar duruyorsa (nadir de olsa) çakışmalara sebep olaibliyor.

Back